Akyazı Gazeteciler ve Basın Birliğinden Bilal Soykana Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Gazeteciler ve Basın Birliği Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Akyazı Gazeteciler ve Basın Birliği’nde Akyazı Haber ve İhlas Haber Ajansı temsilcisi Ali Yıldırım, Anadolu Ajansı Akyazı Temsilcisi Abdulkerim Çalışkan, Akyazı Halkın Sesi Gazetesi’nden Ali Şanlı, Radyo Akyazı’dan Hüseyin Yazıcı, Akyazı24 Genel Yayın Yönetmeni Ethem Acar, Akyazı Havadis’den Ömer Dere, Sakarya Haber’den Nuri Kuru, Akyazı Haber’den Medine Furuncuoğlu ve Sezai Yolcuoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçenin tanıtımında önemli rol alan güzide basın mensuplarını ve yerel medya temsilcilerini Akyazı Belediyesinde misafir etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Akyazı Gazeteciler ve Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım ise Başkan Soykan’a Başkanlık görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlçede görev yapan yerel ve ulusal ajans, gazete, internet ve radyo temsilcileri ile çalışanları olarak bir araya gelerek birlik oluşturduklarını belirten Ali Yıldırım; ”

Yakın zamanda dernekleşerek resmi bir statü kazanacağız. İlçemizde basın camiasının tek çatı altında toplanması tüm kesimlere örnek olacak bir birliktelik olacak. Akyazılı gazetecileri kurumsal kimlikle temsil edeceğiz. Amacımız ilçedeki gazetecilerin medya mensuplarının bir çatı altında toplanmasını sağlamak. Haklarının korunması ve gazetecilik mesleğini hak ettiği yere taşımak misyonumuz. Bundan sonraki süreçte hem Akyazımız için, hem mesleğimiz için hayırlı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Akyazı gazetecilik açısından oldukça aktif. Ulusal ajanslar ve yerel gazetelerin temsilcilikleri mevcut. Bu zamana kadar birlik oluşması gerekiyordu. Biraz gecikmişte olsa bu yolda bir adım atıldı” diye konuştu.

Akyazı için yatırım ve hizmetlerin her zaman yanında olacaklarını vurgulayan Yıldırım, hataları da ortaya koyacaklarını ifade etti.

Akyazı Gazeteciler ve Basın Birliğinden Bilal Soykana Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir