Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale İle “Evde Kal”Dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdaheleyle “Evde Kal”

Beşbin Adet Dezanfektan
Beşbin Adet Maske
Beşbin Adet Eldiven
Ücretsiz Dağıtıma Başladık.

Bir çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Coronavirus(covid-19)Salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vakası artmaya devam ediyor.

Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için zorunlu ihtiyaçların temini noktasında umuma açık yerlerin faaliyetlerinin durdurulması başta olmak üzere bir çok tedbir almakta ve bu kapsamda uyulması gereken kuralları belirleyerek vatandaşımızla paylaşmaktadır.

Yaşanan salgının bir an önce engellenmesi için alınan önlemlere tüm vatandaşlarımızın istisnasız uyulması büyük önem arz ediyor.

Devlet kurumlarının çalışmasına destek olmak için bizde Akyazı Gençlik Derneği olarak ilçemizde başta çalışmak zorunda olan esnafımız ve ailelere dağıtılmak üzere beş bin adet dezenfektan beş bin adet maske beş bin adet eldiveni ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık.

65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız dan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların Başta sağlık olmak üzere temel ihtiyaçların karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği gönüllü ekibimiz bugün itibariyle hazır.

65 yaş üzere ve kronik rahatsızlığı olan ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği olarak kumanyaları da hazırla halde olup ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim etmeye başlıyoruz.

Bu zorlu süreçte cefakâr bir şekilde çalışan başta Sağlık personeli Kolluk kuvvetleri Belediye personelimize teşekkür ederiz.

İhtiyaç halinde iletişim

112-155-156
0553 372 8053

Bu proje bizi destekleyen herkese şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim dedi.

Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale İle “Evde Kal”Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir