Akyazı Gençlik Merkezi Onaylandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır bekleniyordu onaylandı.Başkan Bilal Soykan sözleşmeyi imzaladı

Bilal Soykan İmza Sonrası Yaptığı değerlendirmede;Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Kasapoğlu’na ,Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn.Ali İhsan Yavuz’a ve Sakarya Milletvekillerimize tüm Akyazı halkı adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

Akyazı ilçesi merkezinde ihtiyaç haline gelen yüzme havuzu spor kompleksi ve gençlik merkezi projesi 4 yıl önce dönemin Ak Parti ilçe başkanı Feyzi Bora ve Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın yoğun mesai sonrası projelendirilmiş Gençlik ve spor bakanlığına sunulmuştu. Akabinde 15 Temmuz hain darbe kalkışması ve pandeminin’de dahil olduğu süreçte proje askıya alınmıştı. Ak parti ilçe başkanı Mesut Ekrem ‘in de dahil olduğu süreç yeniden gündeme getirildi. Gerek bakanlık temaslarında gerekse milletvekilleri indinde yoğun mesai harcayan Ak Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem göreve geldiği ilk günden bu güne fakülte ve gençlik merkezinin ilçemize kazandırılmasında büyük rol oynadı.

Gençlik ve spor bakanlığında imzalanan sözleşmeye göre Akyazı kapalı spor salonun olduğu araziye yarı olimpik yüzme havuzu, 1.000 kişilik spor salonu ve gençlik merkezi yapılacak.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Ak Parti Akyazı ilçe başkanı Mesut Ekrem

sürecin başından sonuna kadar kurumlarımızla koordineli çalışıyoruz ilçemize hayırlı olsun. dedi.

Akyazı’ya hayırlı olsun

kaynak:akyazıhaber.com

 

 

Akyazı Gençlik Merkezi Onaylandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir