1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Akyazı Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Yıl Sonu Sergileri Başladı

Akyazı Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Yıl Sonu Sergileri Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2023-2024 öğretim yılı faaliyetlerinin sona ermesi ile birlikte bayanlara yönelik açılan giyim ve el sanatları kurslarında üretilen el emeği göz nuru işlerini düzenledikleri sergilerle mahalle halklarının beğenilerine sunmaya başladılar.

Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yıllardır kursların açıldığı mahallelerde sergi açmıyordu. Sergi sadece ilçe merkezinde tüm kursların katılması ile açılmaktaydı.

İlk sergiler Hasanbey ve Altındere mahallelerinin kurslarının sergileri oldu. Hasanbey Mahallesinde Usta Öğretici Ümmühan Yıldız’ın öğretmenliğini yaptığı El sanatları kursu ile öğretmenliğini usta öğretici Senem Karakurt’un yaptığı giyim üretim kursunda üretilen el işleri  sergileri törenlerle açıldı.

Serginin gezilmesinin ardından davetlilere mahalli yiyeceklerden ikramda bulunuldu.

İkinci sergi Altındere Mahallesinde açıldı. Öğretmenliğini Usta Öğretici Gülümser Çolak’ın yaptığı Giyim Üretim  kursunda üretilen eserler  ve Hasanbey mahallesindeki  eserler izleyenler tarafından çok beğenildi.

Hasanbey , Altındere ve Vakıf mahallesindeki sergilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Taşdelen, Mahalle muhtarı  Mustafa Aydın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan  Şerbetçi , Şube Müdürü İbrahim Baş, Okul Müdürleri ve mahalle halkı katıldı.

Diğer Sergilerin tarihleri ve saatleri de belirlendi.haber Kenan Certel

Akyazı Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Yıl Sonu Sergileri Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir