Akyazı HeM Öğreticiler’i HeM’ De Öğrenciler’ii Hünerlerini Sergilediler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2018-2019 Öğretim yılı çalışmalarını düzenlediği yıl sonu sergisi ile tamamladı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda kurslarda yıl boyu meydana getirilen birbirinden güzel eserlerin özenle sergilendiği yıl sonu sergisi tama anlamı ile mükemmeldi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan yıl sonu sergisinde konuşan Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Dursun Ali Yaman Akyazı Halk Eğitim faaliyetlerinin yaygın eğitim faaliyetleri dışında kalan vatandaşların hayat boyu eğitim gördükleri bir kurum olduğunu belirterek Merkezimiz açtığımız kurs ve bu kurslara katılan kursiyer sayısı olarak ilimizin en faal ve başarılı merkezlerinden biri durumundadır. Dedi.

Müdür Yaman bu başarıda emeği geçen Başta kurs öğretmenlerimiz, kursiyerlerimiz olmak üzere her kese teşekkür etti.

Açılışta daha sonra tekvando ve güreş kursları öğrencileri ile jimnastik kursu öğrencilerinin gösterilerine yer verildi.

Serginin açılışı Kaymakam Yakup Güney tarafından değil bir jest yapılarak bayanlar tarafından yapıldı.

Özellikle seçilmiş Sergi gerek protokol ve gerekse vatandaşlar tarafından oldukça çok beğenildi. Serginin en özel köşesi de Halk Eğitimin eski müdürlerinden Saliha Şimşir ile Kursiyer Süheda Yüksel tarafından hazırlanan Atatürk resimlerinden oluşan köşe idi.

Sergi sonunda konuklara yemek ve çay ikramı yapıldı.

Akyazı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün yıl sonu sergisine Kaymakam Yakup Güney, Akyazı Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Hüseyin Yalçın, Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Çakmak ve Vedat Tetik, Karapürçek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Veli Tığlı, Akyazı Halk Eğitimin eski Müdürleri Kenan Certel, Saliha Şimşir ve Ergün Öztürk ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Akyazı HeM Öğreticiler’i HeM’ De Öğrenciler’ii Hünerlerini Sergilediler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir