1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Akyazı HEM’de Güle Güle Ve Hoş Geldin Yemeği

Akyazı HEM’de Güle Güle Ve Hoş Geldin Yemeği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumdaki görev süresi dolan ve Konuralp İlkokuluna Müdür olarak atanan Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Ali Yaman ve Manisa iline tayini çıkan müdür yardımcısı Yusuf Mataracı  onuruna veda ve göreve yeni atanan Ali Salih Akyüz için hoş geldin yemeği programı düzenlendi.

9 yıl boyunca Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürü görevini sürdüren Dursun Ali Yaman’ın kurumdan ayrılması ve 4 yıldır müdür yardımcılığı görevinde bulunan Yusuf Mataracı’nın tayini çıkması  üzerine Şerefiye Öztürk Alabalık tesislerinde veda yemeği verildi. Veda Yemeğine yeni halk eğitim müdürü Ali Salih Akyüz,müdür yardımcısı Salih Balsatar,Konuralp ilk okulu müdür yardımcısı Muammer Düzcan,Halk Eğitim Merkezi personeli, öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı.

Akyazı Halk Eğitim Merkezi yeni müdürü A.Salih Akyüz yaptığı kısa konuşmada;  Konuralp ilkokuluna müdür olarak atanan  Dursun Ali Yaman’a ve Manisa ilimize tayini çıkan Yusuf Mataracı’ya emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yemek Programının sonunda emekli olan Yaman ve Mataracıya kesilen pastanın ardından çiçek,çeşitli hediyeler ve  plaketleri sunuldu.

Plaket sunumu ve yemeğin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

Akyazı HEM’de Güle Güle Ve Hoş Geldin Yemeği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir