1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Akyazı İlçe Müftülüğünce Mevlidi-Nebi Programı Düzenlendi

Akyazı İlçe Müftülüğünce Mevlidi-Nebi Programı Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI DÜZENLENDİ.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’ in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü münasebetiyle İlçemiz Müftülüğünce hazırlanan “Mevlid-i Nebi Programı” Kıraat Eğitim Derneği konferans Salonunda icra edildi.
Programa İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK, Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal EŞKİ, Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal SOYKAN, Hendek İlçe Müftüsü Sayın Murteza GÜR, İlçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan DEMİR,Şube Müdürümüz Sayın Mustafa Sabri AKMANŞEN,İlimiz Adapazarı İlçesi Orhan Camii İmam Hatibi Adem SARUHAN, Din Görevlilerimiz ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.
İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik Orhan Camii İmam Hatibi Adem SARUHAN Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Şeyh’ül Kurra Hüseyin Harputoğlu Kur’an Kursu öğretici ve yöneticisi Şeyh’ül Kurra Muhammed Nurullah DİNDAR hocamız Aşere Takrib kursu hakkında bilgi verdi. İlçe Müftümüz Kamil Özcan DEMİR’in açılış konuşmasının adından Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal SOYKAN ve Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal EŞKİ’nin selamlama konuşmaları ile devam etti.
Düzenlenen programda İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK hocamız “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans verdi. Konferansın ardından Aşere Takrib kursundan mezun olan kursiyerlere, Ramazan ayında Hatimle Teravih Namazı kıldıran görevlilerimize ve emekli olan hocalarımıza belge takdimi yapıldı. Program; Hendek İlçe Müftüsü Sayın Murteza GÜR hocamızın duası ile sona erdi.
Akyazı İlçe Müftülüğünce Mevlidi-Nebi Programı Düzenlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir