Akyazı İmam hatip Lisesi mezunları 23. kez toplanmanın heyecanını yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı İmam hatip Lisesi mezunları 23. kez toplanmanın heyecanını yaşadı.
Akyazı İmam Hatip Lisesi mezunları yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından organize edilen Geleneksel 23.Pilav günü  Okul bahçesinde gerçekleşti.

Sunuculuğunu Akyazı Proje Kız İmam Hatip Orta okulu müdür yardımcısı ve dernek başkan yardımcısı Murat Özdemir’in yaptığı program ilçe müftülük personeli Ahmet Bulut hocanın Açılış Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Akimder   ( Akyazı imam hatip lisesi mezunları derneği başkanı) İsmail Kahya Açılış ve selamlama konuşmasında; Akimder başkanı İsmail Kahya olarak bu günkü mezun buluşması ve pilav günü programına katılan ve katılamayan tüm mezunlarımıza, mensuplarımıza, ve katılan siyasilere teşekkür ederim.Buraya kimse pilav için gelmedi. Okulunu ve arkadaşlarını sevdiği,derneğine destek için geldi. Tüm mezunlarımızın fikir, düşünce ve önerileri önemli ve değerlidir. Bu gurubu da tüm arkadaşlar dernek çalışmalarından, Akyazı ihl den haberdar olsun diye kurduk.Bu bir bayrak yarışı,biz hep birlikte, şahısları öne çıkarmadan AKİMDER adını icraatlarıyla gündemde tutarsak bu hepimize itibar ve yapacağımız faaliyetlerde kolaylık sağlar.Rabbim hepimizi dînini yaşıyan ve yaşatmak için çalışan müslümanlardan eylesin. Allah’a emanet olunuz.

Daha sonra Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, İlçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir, Emekli tarih öğretmeni İhsan Uzungüngör, Emekli meslek dersleri öğretmeni Feridun Açıldı,Emekli Coğrafya öğretmeni Şükrü Kurşun, Emekli imam Ahmet Kırlak, Önder Yönetim kurulu üyesi İzmit İmam Hatip lisesi mezunları derneği (Kihmed) başkanı Ali Küçükkeskin birer konuşma yaptılar.

Soykan; Akyazı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin 23. Geleneksel Pilav Günü etkinliğine katıldık, gönül dostlarımız, mezunlarımız, büyüklerimiz ve hocalarımızla bir araya geldik.

Değerlerimizi yaşatan, gelecek kuşaklara kültürümüzü ve maneviyatımızı birlik ve beraberlik duygusuyla yaşatan, bu güzel programın gerçekleşmesinde emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum.
Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin dedi.

 

Akyazı İmam hatip Lisesi mezunları 23. kez toplanmanın heyecanını yaşadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir