Akyazı İnönü Orta Okulu Sakarya Üçüncüsü Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü polis, halk ve öğrenciler arasındaki bağın kuvvetlenmesi amacıyla Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası isimli proje kapsamında 02-19 Ekim 2017 tarihleri arasında Erenler Belediyesine ait halı sahada Futbol Turnuvası düzenledi.

Valilik Makamının 14.04.2017 tarih ve 2017/653 sayılı olurları uygun görülen proje ile ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesi ile ilimizde bulunan Ota Okullardan müracaatlar alınmış, söz konusu turnuvaya otuz iki okul tarafından başvuru yapıldı.

İlçemiz Akyazıyı bu turnuvada temsil eden Akyazı İnönü Orta Okulu Adapazarı Cengiz Topel Ortaokulunu 3.lük 4.lük maçında 7-1 yenerek turnuvayı 3.olarak tamamladı.

İnönü orta okulu mücadeleye Beden Eğitimi hocaları Ayhan Muşmuloğlu şefliğinde Kerem-Bedirhan-Fatih-Halil-Mücahit-Beytullah-Alperen-Yusuf-Eren-ve Mustafa dan oluşan kadro ile çıkarken ekibimizin gollerini Mücahit(2)Halil(2)Mustafa(1)Yusuf(1) ve Beytullah(1) kaydetti.

Turnuva şampiyonu Ahmet Akkoç okul takımına on adet Bisiklet, Turnuva ikincisi Sait Faik Abasıyanık takımına on adet Tablet, Turnuva üçüncüsü Akyazı İnönü Orta Okulu takımına on adet Eşofman Takımı, Turnuva dördüncüsü Adapazarı Cengiz Topel Okulu takımına on adet Futbol Topu hediye edildi.  Ayrıca kupa ve madalya da takdim edildi..

Ayrıca Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir de İnönü Orta Okulunu bu başarısından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

 

 

Akyazı İnönü Orta Okulu Sakarya Üçüncüsü Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir