Akyazı İyi Partide Yeni Başkan Kerem Durmuş Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Akyazı İlçe Teşkilatı, ikinci olağan kongresini yaptı. Tek liste ile gidilen seçim ile İYİ Parti’de Kerem Durmuş  dönemi başladı.

İyi Parti , Akyazı İlçe Başkanlık seçimi için , İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl İkinci Başkanı Gökhan Kaçar, Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve tüm ilçe başkanları kongrede hazır bulundu .

yi Parti Akyazı İlçe Başkanlık seçiminde , Genel Başkan Meral Akşener’in telgrafı okundu, İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kongre salonunda yoktu .

Kongrede konuşma yapan Servet Top;2018 de kuruluşumuzu yaptık ve kendi isteğimiz ile buraya geldik ve yine kendi isteğimiz ile yolumuza devam ediyoruz.Ben öncelikle şunun bilinmesini istiyorum;Sadece ilçe başkanlığını bırakıyorum inandığımız davada arkadaşlarımız ile sonuna kadar mücadeleye devam diyoruz,İnşallah Yeni Yönetimin daha iyi ve faydalı işler yapacaklarına inanıyorum.Bizim acemiliklerimiz eksikliklerimiz olmuştur ama bunları’da değerli büyüklerimiz hoşgörü çerçevesinde karşıladılar,Hayırlı uğurlu olsun diyor hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayıda teşekkür ediyorum dedi.

Kongrede konuşan İl Başkanı Kılıçaslan;Akyazı İyi Parti bizim 14.kongremiz oldu,Arifiye ve Taraklı  kongrelerimizi de tamamlayıp sonunda da il kongremizi gerçekleştirip yolumuza devam edeceğiz.Sayın Servet top İlçemizde kurucu ilçe başkanı olarak yönetimi ile birlikte görev adı ve başarı ile yönetti.Ben burada hepinizin huzurunda kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum,bu partiyi aldı buralara kadar getirdi 2 tane seçim atlattı ve bundan sonrada bir bayrak yarışı olarak düşündüğümüz siyaset sistemi içerisinde bu bayrağı sayın Kerem Durmuş başkana teslim edecek yapılan kongre ile birlikte..Bu partimizin kuruluş amacı neyse bundan sonrada o olacaktır diyerek eski başkan Top ve yönetimi ile karşılıklı olarak helallik alındı.

İyi Parti Akyazı 2.Olağan kongresine ayrıca Akyazı Saadet partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinden davetliler katılarak yeni seçilen başkan ve yönetimini tebrik ettiler.

Akyazı İyi Parti İlçe Başkanı Kerem Durmuş seçilirken yönetime şu isimler seçildi.Ayşen Aşar, Nermin Gül,Sevgi Badem,Kübra Uluköylü,Berrak Sezen,Fatih Çakmak,Ergün Koç,Nuri Cimşit, Cem Çalıkoğlu,Murat Aydın,Mustafa Demir,Erkan Eker,Mesut Çelik,Sayit Uluköylü,Önder Şimşir,Burhan Şeker,Emre Yümsel,İdris Çalış,Orhan Yılmaz,Soner Ulukan,Mehmet Yılmaz .

Yedek Yönetim ise , Vildan Kahveci,Hilal Durmuş,Hasan Yolcu,Sezgin Yakut,Seyithan Güzel,Avni Dağ,Fatih Özkal,Uğur Akbulut,Hasan Durmuş,Mesut Hekimoğlu seçildiler.

 

 

Akyazı İyi Partide Yeni Başkan Kerem Durmuş Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir