Akyazılının Kar Özlemi Bugün Bitebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan haritada Sakarya 7 Şubat tarihi için sarı kategoride yer alıyor. Açıklanan verilere göre ilimizde yarından itibaren kar yağışının etkili olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava tahminlerine göre ilimizde bu hafta kar yağışının etkili olacağı belirtiliyor. Açıklanan verilerde 6 Şubat Çarşamba günü (bugün) kar yağışı gösterirken, belirtilen saatlerde ilimizde kar yağışı rötara uğradı. Sakaryalılar bu yıl kar yağışına hasret kalırken, meteoroloji tarafından 7 Şubat Cuma günü için yoğun kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji haritasında Sakarya Cuma günü için sarı bölge kategorisinde yer alıyor. Yani ” hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır” anlamına geliyor.

Yayımlanan bilgilere göre ilimizde kar yağışının yarın saat 21.00’da başlayıp 9 Şubat tarihi saat 09.00’a kadar süreceği belirtildi.  Ayrıca yapılan açıklamada vatandaşlarda uyarıldı. “Meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat!” denildi. Uzmanlar tarafından kar uyarısı yapılırken, şimdi ise gözler yarına çevrildi.

Akyazılının Kar Özlemi Bugün Bitebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir