Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi’nde Aşure Etkinliği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da Muharrem ayı etkinlikleri sürüyor… Bu etkinlikler kapsamında Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi’nde tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla aşure etkinliği yapıldı.

Akyazı’da Muharrem ayı etkinlikleri sürüyor. Muharrem ayı kapsamında bir çok sivil toplum kuruluşu ve yerel yönetimler aşure ikramında bulunmaya devam ediyorlar. Son olarak Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi’nde tüm personel ve öğrencilerin katılımıyla aşure etkinliği yapıldı. Konuyla alakalı açıklama yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Murat Özdemir, “Buradan şu mesajı vermek istiyoruz, aşure içerisinde birçok farklı yiyeceği barındıran bir yemektir. Sadece niyetimiz aşure yemek değil aşureden bir ders çıkartmaktır, katılanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Hemen ardından kameramızı çevirdiğimiz okul müdürü Hasan Can ise, “Aşurenin bir gelenek olduğu ve bu şekilde devam etmesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Katılanlara teşekkür ediyoruz, ilerleyen senelerde yine bu geleneği devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Etkinliğe Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Karakaya, Mal Müdürü Hasan Ali Korkmaz da iştirak etti.

a10 a9 a8 a7 a6 a5 a4 a3 a2 a1

Akyazı Konuralp Anadolu Lisesi’nde Aşure Etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir