Akyazı Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu Görücüye Çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YAPIMI TAMAMLANAN KYK AKYAZI YURDUNUN TANITIMI YAPILDI

İlçemizde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yapımı tamamlanan 400 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu 14 Mayısta yapılan tanıtım gezisi ile ilçe protokol üyeleri ve İlçemizde okuyan öğrencilere tanıtıldı.

Tanıtım gezisine Sakarya Vali yardımcısı ve Akyazı Kaymakam vekili Mehmet Fatih Çiçekli, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Kyk Müdürü Kamil Bostan, Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Ahmet Tutar, Akyazı İlçe Gençlik Spor Müdürü Âdem Altun, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

2018- 2019 öğretim yılında öğrencilerin hizmetine başlayacak olan Akyazı KYK binasının Tanıtım gezisinde misafirlere yurt binasının imkânlarından ve binada öğrencilerin yapılabileceği Sosyal ve Kültürel etkinlikler gösterildi. Oldukça modern hatlara ve güvenliğe sahip Kredi yurtlar kurumu binasında kalacak öğrencilerin kalacakları odalar gezilerek odalar tanıtıldı. Yurt odaları 2-3 kişilik yâda 4 kişilik odalardan oluşurken öğrencileri de her gün 9.5 tl beslenme yardımı, Ücretsiz İnternet, Sportif kurs ve etkinlikler, Eğitsel Kültürel kurslar gibi imkanlar da sunuluyor.

Tanıtım gezisi kapsamında düzenlenmiş örnek öğrenci odası tanıtımı, yemekhane ve idari ofisler, konferans salonu gibi hizmet alanlarının gezdirildi. Konferans salonunda tüm katılımcılarla KYK tanıtım kısa videosu izlettirildi.

Yurt binasının içi kadar dışının da güzelliği tanıtıma katılan misafirlerin gözünden kaçmadı. Yurt bahçesinde peyzaj ve spor alanları gezilmesi ile birlikte, Uygulamalı Geleneksel Okçuluk Tanıtımı, Voleybol, Basketbol, Dart, Masa Tenisi Oyunları gibi birçok spor aktivitesinin yapılacağı alanlarda misafirlere gösterildi. Ziyaret sonunda katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Akyazı Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu Görücüye Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir