Akyazı KYK Yurdunda Bayrak Değişimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı KYK Yurdunda Görev değişikliği
Akyazı Kredi Yurtlar Kurumunun yeni müdürü yine Akyazı’lı bir isim olan  Kemalettin Cantürk oldu. Uzun yıllar Türkiyenin çeşitli illerinde görev yapan Akyazı Samanpazarı Mahallesinden Kemalettin Cantürk bundan böyle Akyazı KYK Müdürlüğü görevini sürdürecek.

Eski Müdür Arif Kamil Bostan:”5 yıllık Emaneti teslim Ettik” diyerek sosyal medyadan bildiri yaptı ve helallik istedi.
Akyazı KYK’nın yeni müdürü Kemalettin Cantürk oldu. Eski Müdür Arif Kamil Bostan:”5 yıllık Emaneti teslim Ettik” diyerek sosyal medyadan bildiri yaptı ve helallik istedi.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak bizlerde Eski  Müdürümüz A.Kamil Bostan’a emekleri ve hizmetleri için teşekkür ederken görevi devralan yeni müdürümüze hoş geldin der görevinde başarılar dileriz

İşte Kamil Bostan’ın sosyal medyadaki mesajı:

” 5 yıllık Emaneti teslim Ettik

Kıymetli Büyüklerim…

Kıymetli Dostlar… Bugün itibariyle açılışından bugüne yönetmeye çalıştığım

Akyazı Yurt Müdür Vekilliği görevini yurdumuza asaleten yeni müdür Kemalettin CANTÜRK atandığından görevimi devrettim. Ben görevime yine Akyazı Yurdumuzda Yurt Yönetim Memuru olarak devam edeceğim. Yeni atanan Müdür beye ve bizler için hayırlı olmasını diliyorum.

Görevim süresince tüm arkadaşlarımla,

Vatandaşlarımızın özellikle de birebir temasta olduğum gençlerin gönül dünyasına, zihnine katkı sağlayacak tesir edecek çalışmalar yapmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalar dolayı bizi mutlu eden dönüşlere şahit olduk hamdolsun…

Bu çalışmalarda madden manen yanımızda olan, destek olan ilçemiz yöneticilerine, duasını hissettiğim ilçemiz halkına, koordinasyon halinde olduğumuz tüm kurum yöneticilerimize teşekkür ederim istemeden bir hatamız olmuş ise herkesten helallik dilerim.

Benim bir hakkım var ise herkese helal olsun.

Rabbim hepimize razı olacağı işleri nasip eylesin.

Hayır duanızı eksik etmeyiniz.

Allah’a emanet olunuz..” dedi.

Akyazı KYK Yurdunda Bayrak Değişimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Torpilliler

    Cevapla
  2. Bizim de hakkımız helal olsun, kıymetli müdürüm. Sizin yurt için ne kadar fedakar ve gayretli çalıştığınızı yurdunuz öğrencilerinin hocası (Öğr. Gör.) olarak bizzat biliyorum. Emekleriniz Akyazı MYO akademisyen, memur ve öğrencileri tarafından her daim takdirle karşılanmıştır. Bende şahsım ve hizmet verdiğiniz öğrencilerim adına teşekkür eder, gelecek hayatınızda başarılar dilerim.

    Cevapla