Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası Yeni Başkanı Sezgin Durmuş Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Madeni sanatkarlar odası kongresi yapıldı. Oda’da sancak teslim gibi kabul edilen süreç Sezgin Durmuş’a devir olarak görüldü.

Akyazı Madeni sanat karlar odası Merhum eski Başkanı İbrahim Demircan döneminde başlayan sancak teslimi, o dönem Çetin Sarıya ,Çetin Sarı ise Hayri Curoğlu’na sancağı emanet etti, şimdi Hayri Curoğlu Madeni sanatkarlar odası Başkanlık görev sancağını Sezgin Durmuş’a emanet etti.

Akyazı Madeni Sanatkarlar odası seçimi renkli simaların buluşmasına neden oldu.

Sakarya Esnaf odaları Birliği Başkanı Hasan Ali Şan, Sakarya amatör spor kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya’dan gelen bir çok esnaf oda başkanı yanında, Akyazı Bakkallar bayiler odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Gıda Maddeleri odası Başkanı Mustafa Demiralay, esnaf odası Emin üstün, Ayakkabıcılar odası Başkanı İsmet Öztürk, şoförler odası Başkanı Hikmet Özgür, İş adamı Abdullah Mert,Akyazı eski Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, ağaç işleri odası başkan vekili Talip Boğaz katılanlar arasında yerlerini aldılar.

Akyazı Madeni sanatkarlar odası kongresine katılımın yüksek oluşu konukları memnun etti. Eski oda Başkanları olan Çetin Sarı ve Hayri Curoğlu’nun konukseverlikleri ,kendi kongreleriymişcesine gelenle, gidenle ilgilenmeleri, birliktelik olarak görüldü ve çok beğenildi.

Akyazı Maneni sanatkarlar odası kongresinde Başkanlığa Sezgin Durmuş seçilirken, yönetime şu isimler seçildi.Ayhan Öztemel, Hüseyin yalçın,Özkan Yılmaz,Vahap Topal,Murat Aydın,Turgut Azat. Denetim kuruluna ise Çetin Sarı,Faruk Acar,Mustafa Yılmaz seçildiler. Haber/akyazisesi.com

Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası Yeni Başkanı Sezgin Durmuş Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir