Akyazı Medya Basın Birliği’nden Emniyet, Jandarma Ve Fakülteye Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Medya Basın Birliği, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı’na hayılrı olsun ziyaretinde bulundu.

Akyazı’da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarından oluşan Medya Basın Birliği, ilçeye yeni atanan Akyazı Emniyet Müdürü Ercan Aykan, Akyazı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Semih Gümüşbaş ile bu yıl eğitim öğretime başlayan SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AKYAZI’YA 27 BEKÇİ KADROSU

Yapılan ziyaretlerde ilçenin sorunları, asayiş, kötü alışkanlıklarla mücadele ve eğitim konulanı konuşuldu.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Aykan, yakın zamanda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirilen üzere 27 gece bekçisi kadrosu verileceğini söyledi. Aykan, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının da en geç Nisan ayında tamamlanacağını belirtti.

ASAYİŞ VE HUZUR

Yüzbaşı Semih Gümüşbaş’a yapılan ziyarette ise İlçe Jandarma Komutanı, 73 mahallenin 61′ inin kendilerine bağlı olduğunu, bu mahallelerdeki asayiş ve huzurun temini için çalıştıklarını ifade etti.

Gümüşbaş, özellikle kötü alışkanlıklarla mücadelede basın ile iş birliği içinde olacaklarını dile getirdi.

SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen’e yapılan ziyarette uzun zamandır beklenen bir fakültenin ilçemizde faaliyet göstermesinin önemine işaret edilerek Akyazı sağlık bilimleri Fakültesi’nin bölgenin sağlık konularındaki eksiklikleri gidereceğini dolayısıyla önemli bir yere sahip olacağı vurgusu yapıldı.

Basın mensupları olarak yapılan ziyaretlerin olumlu bir o kadarda faydalı olduğuna işaret eden Medya Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım; “Medya Basın Birliği olarak bizleri makamlarında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Ercan Aykan’a, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Semih Gümüşbaş’a ve SUBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen’e basın mensupları adına teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretlerde Medya Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım, Basın Birliği üyeleri Medine Furuncuoğlu, Ali Şanlı, Abdülkerim Çalışkan, Nuri Kuru, Ayhan Arslan ve Ömer Dere katıldı.

Medya Basın Birliği Üyesi Hüseyin Yazıcı, amcasının oğlunun vefatı nedeniyle ziyaretlere katılamadı.

Akyazı Medya Basın Birliği’nden Emniyet, Jandarma Ve Fakülteye Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir