Akyazı Medya Basın Birliğinden İlçe Sağlık Müdürü Dr Sevda Gürsele Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

.Akyazı Medya Basın Birliği, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sevda Gürsel’i ziyaret etti.

Akyazı Medya Basın Birliği üyeleri Abdülkerim Çalışkan, Medine Furuncuoğlu, Nuri Kuru, Ömer Dere, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sevda Gürsel’i ziyaret etti.

Dr. Gürsel, ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek”Göreve geldiğim günden itibaren kurumlarla güzel diyalog içerisindeyiz. Koronavirüs salgını ile mücadele de filyasyon ekiplerimiz yoğun şekilde gayretli ve özveriyle çalışıyor. Bu salgını hep birlikte üstesinden kurallarla uyarak geleceğiz. Filyasyon çalışmalarına araç ve şoför desteği veren Kaymakamımız Yakup Güney ve Belediye Başkanımız Bilal Soykan ile destek veren kurumlara teşekkür ediyorum” dedi

İlçe Sağlık Müdürlüğü Binası Yıkılacak

İlçe Sağlık Müdürü Sevda Gürsel, Mart ayında İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yıkılarak yerine yeni Sağlık Hayat Merkezi (SHM) yapılacağının müjdesini verdi.

Bina İhtiyacı

İlçe Sağlık Müdürlüğü için yeni bina arayışları içinde olduklarını belirten Gürsel, bu konuda destek beklediklerini kaydetti.

Doktor Sevda Gürsel Kimdir

1967 yılında ailesinin ilk görev yeri olan Giresun’da doğdu. memleketi Sakarya 21 Haziran İlköğretim okulunda ilkokulu bitirdi. Orta öğrenimini Ankara’da, liseyi Ankara Kız Lisesinde tamamladı.

İyi düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyinde Arapça ve Rusça bilmekte.1990 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden doktor olarak mezun oldu. 1997 yılına kadar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Yoğun bakım Uzmanlık-Doktora eğitimimi tamamladı. Hacettepe Ü. Tıp Fakültesi Hastanesinde Ağrı tedavisi ve Organ nakli Bilim Dallarında Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Çok sayıda bilimsel makale yazıp yurt dışında (Almanya,Hollanda,Yunanistan) yayınladı; eğitim ve kurslara, bilimsel toplantılara katıldı. 2005- 2009 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Yöneticilik, Liderlik ve Sağlık İşletmeciliği eğitimlerine katıldı.
Sakarya Haber

Akyazı Medya Basın Birliğinden İlçe Sağlık Müdürü Dr Sevda Gürsele Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir