Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Yeni Komutana Hayırlı Olsun Ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da görev yapan basın mensupları İlçe Jandarma Komutanlığına yeni atanan J.Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir’e hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Kısa süre içinde J.Binbaşı Mustafa Hekimoğlu’nun tayini ile Arifiye ilçe Jandarma komuntanı olarak görev yapmakta olan J.Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir Akyazı ilçe Jandarma komutanı olarak atandı.

Akyazı ilçe Jandarma komutanına hoş geldin ziyaretinde bulunan basın mensupları, fısıltı gazetelerinin önüne geçilmesi için yetkililerin gazetecilerle iletişimlerini kesmemesi gerektiğine dikkat çekerek yeni jandarma komutanına yeni görevinde başarılar diledi.

J.Binbaşı Hamit Gençay Taşdemir ‘‘Vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak, vatandaşın yaşamsal alanlarını kolaylaştırmak için varız. Vatandaşlarımızın sorununu sorunumuz, üzüntüsünü üzüntümüz olarak görüyoruz. Daha önce de Sakarya’nın Arifiye ilçesinde görev yaptım. Bölgenin hassasiyetlerini biliyorum. Vatandaşlarımızla kaynaşmak ve karşılaşılan güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Basın mensuplarına kapılarımız her zaman açık olacak. Doğru habercilik konusunda bize düşen görev ve sorumluluğu yerine getireceğiz.” Dedi.
Hamit Gençay Taşdemir Akyazı’da görev yapan basın mensupları’nın nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın mensupları samimi bir ortamda, Jandarma komutanı ile görüştükten sonra ilçe jandarma karakol binasından ayrıldı.

Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Yeni Komutana Hayırlı Olsun Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir