Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Devir Teslim

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Meslek Yüksek okulu’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi’nden Sakarya Uygulamalı Biimler Fakultesi’ne bağlanan Akyazı Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim yapıldı.
Akyazı MYO Müdürlüğüne atanan Dr. Öğretim üyesi İhsan Küçükrendeci, görevi Prof. Dr. Ahmet Tutar’dan devraldı.
Törene Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve akademisyenler de katıldı.
Rektör Mehmet Sarıbıyık, Ahmet Tutar’a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, İhsan Küçükrendeci’ye de başarı dileklerinde bulundu.
Okul müdürlüğünü İhsan Küçükrendeciye devreden Prof.dr.Ahmet Tutar’da yaptığı açıklamada;2016 yılından beri yürüttüğüm Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü Görevimi Dr. Öğrt. Üy. İhsan Küçükcendereci’ye devrettim. Beni bu göreve layık gören Sakarya Üniversitesi’nin bir önceki rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a, müdürlüğüm süresince MEYOK koordinatörü olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a, beni bu süreçte her konuda destekleyen Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu’na, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan’a, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora’ya, Akyazı’nın tüm sivil toplum örgütlerine ve tüm Akyazılılara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir Akyazılı olarak güzel Akyazı’mıza her türlü hizmet etmeye devam inşallah dedi.
AKYAZI’YA SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Törende Akyazı’ya açılması planlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi de gündeme geldi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçeye büyük kazanım sağlayacak olan fakülteyle ilgili üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
 Rektör Mehmet Sarıbıyık da Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin sağlık turizmini de hareketlendirecek farklı bir yapıyla hayata geçirmek istediklerini kaydederek; “Akyazı’nın potansiyellerini de dikkat alarak tamamlayıcı tıp alanında bölümler ve uygulamalar açmayı hedefliyoruz. Böylelikle hem Akyazı kazanacak, hem öğrencilerimiz kazanacak, hem de yurt içi ve yurt dışından gelecek insanlar kazanacak” diye konuştu.

 

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Devir Teslim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir