Akyazı Meslek Yüksek Okulunun Bileği Bükülmüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda Bilekler Yarıştı

Akyazı Meslek Yüksek Okulu ve Akyazı Çevre Eğitim Kültür Gençlik Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği Bilek Güreşi Turnuvası dün Okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlisi Sezgin Bıçak turnuva hakkında yaptığı kısa açıklamada; Okulumuzda düzenlediğimiz Bilek Güreşi turnuvasına gösterdiği maddi ve manevi katkılarından dolayı Akyazı Çevre Eğitim Kültür Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneğine ve kulüp başkanı Numan Avcı hocama,Okul müdürümüz Prof.Dr Ahmet Tutar’a,Okul Sekreterimiz Yusuf Şahinoğluna ,Müdür yardımcılarımız Hasan Ali Özdemir ile Aydın Şenol’a ve bizleri yalnız bırakmayan değerli öğrencilerime çok teşekkür ediyorum dedi.

Akyazı Çevre Eğitim Kültür Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü dernek başkanı Numan Avcıda yaptığı değerlendirmede; Kulübümüz olarak bilek güreşi turnuvalarına Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek okulu ile başladık. 3 kategoride yapılan müsabakalar heyecanlı anlara sahne oldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim ettik. Kulüp başkanı Numan Avcı “liseleri de dolaşarak bu sporu Akyazı’da gençlerimizle buluşturacağız” dedi.

Dereceye girenler;

Hafif Siklet:
1) Kamil Dedeoğlu
2) Oğuzhan Kemer
3) Mustafa Çağlar Söğüt

Orta Siklet:
1) Ertuğrul Karabulut
2) Ramazan Bahçekapı
3) Mustafa Tekin

Ağır Siklet:
1) Hasan Yılmaz
2) Hasan Ali Kasap
3) Adem Akgül

 

Akyazı Meslek Yüksek Okulunun Bileği Bükülmüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir