Akyazı MYO’dan Anlamlı Ziyaret Engelli Öğrencileri Ziyaret Edip Gül Dağıttılar

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı MYO’dan anl  amlı ziyaret

Engelli öğrencileri ziyaret edip gül dağıttılar

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı MYO Okulu öğrencileri ve öğretim görevlileri, engelli öğrencileri ziyaret ederek gül dağıttılar.
Akyazı MYO Okulu öğrencileri ve öğretim görevlileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli olan öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrenciler ve öğretim görevlileri, engelli öğrencileri okullarında ziyaret ederek Gül dağıttılar.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan öğretim görevlileri ve öğrenciler; “Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için kolay yaşanır bir duruma getirmek. Günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek, onların hayata sıkı sıkı tutunmalarını, içlerinde yatan yaşama sevinci, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmalarını sağlamaktır.
Bilimde, sporda, sanatta, sosyal hayatta, iş dünyasında ve sivil toplum örgütlerinde büyük başarı gösteren engellilerin fırsat verildiğinde ne kadar büyük işlere imza atabildiklerini hepimiz biliyoruz. Unutmayalım ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Bugünlerimizi sağlık ile yaşıyor olmamız yarınlarımızı da bu şekilde geçireceğimizin garantisini vermez. Zihinsel ve bedensel farklıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ve öğretim görevlileri, Gülleri temin  eden Akyazı Belediyesine de teşekkür ettiler.

 

Akyazı MYO’dan Anlamlı Ziyaret Engelli Öğrencileri Ziyaret Edip Gül Dağıttılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir