Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Görevlisi Alınacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na 4 doktor öğretim üyesi ile 4 öğretim görevlisi alınacak.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi çeşitli fakülte ve meslek yüksek okullarında görevlendirilmek üzere 26 akademik ve 2 sözleşmeli personel alacak.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü 4/B sözleşmeli personel, Öğretim Görevlisi ve Öğretim Üyesi alımı için ilana çıktı. Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana göre Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakülteleri ve çeşitli meslek yüksek okullarında görevlendirilmek üzere 14 Öğretim Görevlisi, 12 Öğretim Üyesi ve SUBÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda çalıştırılmak üzere 1 Mühendis ile 1 Tekniker alınacak.
Bu kapsamda Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulu’na 4 doktor öğretim üyesi ile 4 öğretim görevlisi alımı yapılacak.

Yapılan açıklamada “Adaylar ilanın Resmi Gazete de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfası https://ilan.subu.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (e-devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler), başvuru yapabilir.” denildi.

Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Görevlisi Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir