Akyazı şoförler odasında yeni başkan belli oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Şoförler Odasının kongresi yapıldı. Düzcanlar düğün salonunda yapılan kongre

Akyazı Şoförler Odasının kongresi yapıldı. Düzcanlar düğün salonunda yapılan kongre SESOB Başkanı Hasan Alişan tarafından yönetildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile bailayan kongrede Yönetim Kurulu faaliyet, hesap, tahmini bütçe ve denetçiler raporlarının okunması ve oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim kurulu raporları tek tek oylandı ve yönetim kurulu ibra edildi.

ÜÇ ADAY YARIŞTI

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Divan Başkanı Hasan Alişan görevi seçim kuruluna devretmeden önce  Mevcut sezer Başkaya, diğer adaylar  Şaban Özdemir ve Mehmet Demirci’ye söz verdi, Adayların seçmenlerine hitap edip oylarını istemesinden sonra  seçimlere geçildi.

Gizli oy ve açık tasnifle yapılan seçimler sonunda  Şoförler Odasının yeni başkanı  ŞABAN Özdemir oldu. Mevcut Başkan Sezer Başkaya  127 oy, diğer aday Mehmet Demirci 39 oyda kaldılar.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni başkan Şaban Özdemir üyelere teşekkür ederek birlik beraberlik içinde çalışacağız dedi.kaynak.kenan certel

Akyazı şoförler odasında yeni başkan belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir