Akyazı Takımları Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında Bir Sevindi Bir Üzüldü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Gazi Metal Fabrikasının Sponsorluğunda 29.su düzenlenen ve dün akşam başlayan  Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasınında ilçemizi temsil eden takımlarımız ilk maçlarında 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Gecenin ikinci maçı Engin Bıçak’ın yönettiği  Akyazı Samastı İnşaat-Saytem Temizlik&Emin Koruma olgunlar kategorisi  maçını Akyazı ekibi Sadullah (1) ve Hasan Sabri Yılmaz(3) gollerine karşılık 4-1 yenerek turnuvaya güzel bir başlangıç yaptı.Maçın diğer golünü ise  Saytem temizlikten Aydın(1) kaydetti.

Gecede Murat Baş’ın yönettiği son maçında ise Tecrübeli olgunlar kategorisinde İlçemizi temsil eden Akyazı Akbaş İnşaat -Rodi Burger ile karşılaştı.Karşılaşmada Mustafa ile öne geçen ekibimiz bu skoru koruyamadı ve Rodi Burger Ali Fuat,Seyit(2)ve Soner ile bulduğu 4 gol ile 4-1 geriye düştü ve ilk yarı böyle bitti.İkinci yarı toparlanan ekibimiz Abdullah ile arka arkaya 2 gol bulunca skor 4-3 oldu.Rodi burgerden Seyit yüzde yüz faul pozisyonunda hakemin devam kararı ile bir gol daha kaydederken skoru 5-3 e taşıdı.Santra vuruşundan topu doksanlara takan Mustafa sağlam skoru 5-4 yapan golü kaydetti.Dakikalar 45 i gösterdiğinde sahneye çıkan Abdullah Uzungüngör mükemmel vurdu ve skorda dengeyi sağladı 5-5.

Maçın berabere bitmesi beklenirken Rodi burgerin tecrübeli ayağı Soner sol çarprazdan sert vurdu ve takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti ve mücadele Rodi Burgerin 6-5 üstünlüğü ile sona erdi.

Turnuvanın ikinci akşamında bugün ilçemizi olgunlar kategorisinde Temsil eden Öztürkler Market Saat 20-30 da Doruk Koleji önünde galibiyet için sahaya çıkacak.

Akyazı Takımları Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında Bir Sevindi Bir Üzüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir