Akyazı Trafik Park’ta Sona Gelindi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelinde alt yapı ve üst yapı hizmetlerini aralıksız sürdüren Fen işleri müdürlüğü teknik ekipleri artan yağışlar sonrasında su birikintilerini engellemek amacıyla İlçe genelinde bakım, onarım tamirat ve tadilat ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni Büzler döşenerek alt yapı kuvvetlendiriliyor…

İnönü mahallesi 7052 sokak da yapılmakta olan Trafik park ve çevresinde alt yapı çalışmaları hız veren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri yağmur suyu biriken yada birikmeye meyilli alanlarda yaptığı tespit çalışmalarının ardından tıkanan yerlerin açılarak temizlenmesi ve su birikme ye müsait alanların gerekli bakım ve onarımlarını yaparak ilçede oluşabilecek sel tehlikelerine karşı önlem almaya devam ediyor. Akyazı Belediyesi Fen Müdürlüğü teknik ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç olan yerlerde gerekli güçlendirme çalışmaları da yapmak amacıyla büz döşeme çalışmalarına devam ediyor. Büz döşeme çalışmaları kapsamında Akyazı Trafik Park çevresinde alt yapı çalışmaları sürdüren ekipler bu bölgede 150 metre 400 lük büz, 250 metre 300 lük büz ve 50 metre 200 lük büz olmak üzere toplamda 300 metre büz döşemesi yaparak İnönü mahallesi alt yapısında kuvvetlendirme çalışması yaptılar.

Trafik Park Hızla şekilleniyor;

Akyazı’da bir ilk olan Trafik park hızla şekillenmeye başladı. Park’ın altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere gelen Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce Parkın elektrik aksamı ihtiyaçlara göre itina ile yapılarak tamamlandı. Her geçen gün daha da güzelleşmeye başlayan Akyazı Trafik parkın alt yapısına yağmur sularına karşı daha sağlam ve uzun ömürlü olan Korige boru kullanıldı. Teknik ekipler ayrıca park zeminine dolgu malzemesi dökülerek trafik parka asıl şeklini yavaş yavaş vermeye almaya başladılar. Akyazı Trafik Park ile ilgili olarak yoğun bir şekilde çalışan ekipler önümüzdeki haftalar içerisinde hava şartlarında bir aksilik yaşanmadığı takdirde yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini belirttiler.

231 233

 

Akyazı Trafik Park’ta Sona Gelindi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir