Akyazı Ülkü Ocakları Mekke’nin Fethini Düzenlenen Okuma Programı İle Kutladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Ülkü Ocakları Mekke’nin Fethini ilçe teşkilat binasında Düzenledikleri bir programla kutladı..

Akyazı Ülkü Ocakları  başkanı İbrahim Çalıkoğlu program ile ilgili yaptığı değerlendirmede;Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanlığı olarak Mekke’nin Fethi münasebetiyle ilçe hizmet binamızda Kuran-ı Kerim tilavetimizi gerçekleştirdik. Kuran-ı Kerim tilavetimizin ardından Mekkenin fethi semineri veren İlçe Müftümüz Sayın İzzet Şener beyefendi ”Dünyada eşi benzeri görülmemiş önemli fetihler vardır. 3 tanesinin önemi daha büyüktür 1.si Mekke’nin fethi 2.si Anadolunun fethi ve 3.sü ise Peygamber efendimizin övgüsüne mahzar olan İstanbul’un fethidir.
Geçmişe dönüp baktığımızda gerek Mekke’nin fethi olsun gerek ise şanlı ecdadımızın gerçekleştirdiği her fetih bi insanlık dersi niteliği taşımaktadır.İntikam gütmeyen kinden uzak İslamiyet’i yaşamak ve yaşatmak üzerine yapılmıştır.Zulmün haksızlığın karşısında her zaman dimdik ayakta durmanın önemine değinerek gençlerimizi bilgilendirmiştir.”

Kuran-ı Kerim tilavetimize katılan Akyazı İlçe Müftümüz İzzet Şener beyefendi,MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli beyefendi,MHP Akyazı ilçe yönetimine,Sayın Ali Şener Bayraktar beyefendiye ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz dedi.

Akyazı Ülkü Ocakları Mekke’nin Fethini Düzenlenen Okuma Programı İle Kutladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir