Akyazı Ülkü Ocaklarından Darbe Girişimine Sert Kınama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Ülkü Ocağı başkanı Soyhan Sofuoğlu 15 Temmuz’da yapılan askeri darbe girişimini sert bir dille kınayarak, basın açıklamasında bulundu.

Akyazı Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuğlu’nun Darbe Girişimi Basın Açıklaması

Saygı değer Akyazılı hemşerilerimiz Ülkücü hareket olarak Devletimize milletimize demokrasimize yapılan bu alçakça kancıkça kahpece saldırıyı ilk dakikalarından beri şiddetle kınıyoruz. Aziz Müslüman Türk milleti dünya tarihinde çok büyük bir tarihe sahip olan en eski milletlerden biridir. Asya’nın steplerinden Anadolu’nun bozkırlarına çıkmış olduğu bu kutlu yürüyüşte ilahi buyruk üzerine dünyaya nizam vermeye ant içmiş azîz Türk milleti; bu kutlu yürüyüşünde çeşitli isimler ile kurmuş olduğu devletler ile ilahî kelimetullah davasını dünyaya yaymayı kendisine görev bilmiş azîz Türk milleti; bu kutlu yürüyüşünde haçlının melun kafirin oyununu başına yıkmış aziz Türk milleti haçlının kafirin oyununu dünya da her zaman bozmuş azîz Türk milleti; bu yüzdendir ki tarihin her safhasında Malazgirt’te, Dumlupınar’da, Sakarya’da istiklal harbinde, Çanakkale de bunların üzerimize saldırmasının sebebi. Ama her zaman kendisini devletine bağımsızlığına nizami âlem davasına adamış büyük Türk milleti bu melunları bozguna uğratmıştır.

 

Haçlının kafirin bu saldırıları Azîz Türk milleti var oldukça bitmeyecektir. Lakin Türk milleti var olduğu sürece de oyunlarını başlarına yıkacaktır. Bu vesile ile bundan kisa bir süre önce Devletimizin bekasına milletimizin bölünmez bütünlüğüne kahpece alçakça kancikca saldırı yapan bu ihanet şebekesine canını ortaya koyan emniyet güçlerimize Mehmetçiğimize ve gecesini gündüzüne katan demokrasi için canını ortaya koymaktan çekinmeyen meydanları bir an olsun boş bırakmayıp devletinin yanında olan azîz Türk milleti Akyazılı hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu süreçte hiçbir siyasi ayrıma bulaşmadan top yekûn millet olma duruşunu dosta düşmana göstermiş bulunmaktayız. Allah bu milleti bölmeye kalkanlara fırsat vermesin birliğimizi iri kilsin diri kılsın. Bu vesile ile ülkücü hareket olarak Devletimizin bekasına milletimizin bölünmez bütünlüğüne demokrasimize saldırı yapan bu alçak kancık ihanet şebekelerini lanetliyor, bu vatan hainlerinin karşılarında ülkücü hareketi her zaman bulacaklarını bilmelerini istiyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Akyazı Ülkü Ocağı Başkanı
Soyhan Sofuoğlu

 

Akyazı Ülkü Ocaklarından Darbe Girişimine Sert Kınama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir