Akyazı Ülkü Ocakları’ndan Seçim Konulu Basın Açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Başbuğun yolunda, liderimizin emrindeyiz”…Akyazı Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan seçim konulu basın açıklaması geldi.

İşte o açıklama: 

“Ülkemiz bir seçim sürecini daha atlatmış,1 Kasım genel seçimlerinde Türk Milleti iradesini açıklamış,tercihini yapmıştır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak,seçim sonuçlarının Aziz Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ağır şartlara ve tüm imkansızlıklara rağmen ailesinden ve rızkından feragat gösterip canla başla çalışan tüm Ülküdaşlarımızdan Cenab-ı Allah razı olsun.

Yalnız seçimin hemen sonrasında gerek sosyal medyada,gerekse kendini Akyazı’da sözde medya mensubu olarak nitelendiren,iktidar yalakası saray soytarısı tipler pervasızca Ülkücü harekete ve onun Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırıda bulunmaktadır.Bu kendini bilmez,maddi çıkarları uğruna ruhlarını siyasi iktidara pazarlayan zevatlara son kez uyarıda bulunuyoruz.

Mazisi şeref ile dolu,ülkesi için canını bile vermekten çekinmemiş ve bundan sonra da çekinmeyecek olan Ülkücü harekete pervasızca saldırıda bulunduğunu zannedenlere,sessiz kalmayacağımızı,bunları tarihe not düştüğümüzü ve zamanı geldiğinde kendilerine misli ile hatırlatacağımızı belirtmek istiyoruz!

Bir sözümüzde;bu davanın hiç bir kademesinde yer almamış,hiç bir çilesini çekmemiş “Ülkücü” tanıdığı dahi olmayan klavye trollerinedir. Evlerinde kız kardeşlerinin,annelerinin dahi yanında kullanmaya utanacakları kelimeleri,Milliyetçi Ülkücü hareketin lideri ve kutsallarımız için kullananlara,galiz küfürlerle ve ifadelerle Ülkücü harekete saldıranların karşısında bizlerden saygı beklemeye hiç kimsenin hakkı yoktur! Ülkücü ahlak dairesi dışında davranan böyle kişi ve gruplara asla müsade etmeyeceğimizi bildirmek istiyoruz!

Ayrıca;davasına o veya bu sebeple sırt çeviren Ülkücü büyüklerimize de belirtmek isteriz ki;Ülkücülük bu zor dönemlerde davasına yüz çevirmek değil,meydanlarda Ülkücü kardeşinin yanında olmaktır! Makam ve mevkiler geçici,davamız,ocağımız ve teşkilat bâkidir! Bizim bir tek gayemiz vardır,üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmak,Ülküdaşlarımıza,şehit ve gazilerimize layık olabilmektir!

Ve son söz olarak bir kez daha en yüksek sesle tekrarlıyoruz!”

“BAŞBUĞUN YOLUNDA, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ..”

AKYAZI ÜLKÜ OCAĞI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

Akyazı Ülkü Ocakları’ndan Seçim Konulu Basın Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. söylem milliyetçiliğiyle olmuyor beyler. iç muhasebe yapıp yenilenme gerekli

    Cevapla