Akyazı Ve Karapürçekte Ormancı Ve Kerestecilere Baskın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgeye Konuşlandırılan Foto Kapanlara Yakalandılar..

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığında Karapürçek ve Akyazı’da orman envalin’in kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada aralarında bir orman işletme şefi, 2 orman muhafaza memuru ve bir memur ile bölgenin tanınmış kereste tüccarların da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

KAYIP OPERASYONU

Bir orman işletme şefi, 2 ormancı bir memur ve kereste tüccarlarının bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltılar Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde gerçekleşti. Karapürçek ve Akyazı İlçelerindeki ormanlık alanlarda devrik tabir edilen ormanlarda çürüyen veya sert geçen kış şartlarından devrilen ağaçların kesilmeleri sırasında gündeme gelen iddialar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, il emniyet müdürlüğüne bağlı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri bu iki ilçede daha önce tespit edilen adreslerde eş zamanlı olarak arama yapıldı.

KERESTE TÜCCARLARI

Aramalarda orman işletme şefliği ve tüccarların evlerinde iddialarla ilgili evraklara el konulurken, aralarında bir orman işletme şefi, 2 orman muhafaza memuru,1 memur ile 13 bölgede kereste ticareti yapan tüccarların bulunduğu 17 kişi gözaltına alınarak Adapazarı’na il emniyet müdürlüğüne getirildiler. Şüpheliler KOM şubesinde sorgulanmaya alındılar: Soruşturmanın ilerleye aşamalarında gözaltına sayısının artabileceğine dikkat çekildi.

kaynak:halk 54.com

 

 

 

Akyazı Ve Karapürçekte Ormancı Ve Kerestecilere Baskın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir