AKYAZI VERGİ DAİRESİ’NDEN ATSOYA ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI VERGİ DAİRESİ’NDEN ZİYARET

Akyazı Vergi Dairesi Müdürü Ali Ilgaz beraberinde Gelir Uzmanı Şemsi İnal, V.H.K.İ. Candan Özdemir, Gelir Uzman Yardımcıları Fatih Demirel ve Cihan Kırıkoğlu ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odasına (ATSO) bir ziyaret yaptı.

Ziyaret amacının 27. Şubat 5 Mart tarihleri arasında kutlamakta oldukları 28. Vergi haftası olduğunu söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Ali Ilgaz, hafta nedeniyle Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) ziyaret yapıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz ve hafta içinde Vergi dairesi olarak yaptığımız ve yapacağımız etkinlikleri paylaşıyoruz dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Ali Ilgaz, ATSO ve başkanı Şinasi Bayraktar’ın Vergi dairesi ile olan iyi ilişkilerin sürekli olarak olumlu yönde geliştiğini de belirterek, Sayın başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına da bize verdikleri destekten ötürü teşekkür etmeyi görev bilirim dedi.

ATSO Başkanı Bayraktar’da vergi ödemenin kutsal bir görev olduğu bilincini yerleştirmek için özel bir gayretin içinde olduklarını söyledi. Devletimizin, topluma hizmet edebilmesi için gereksinim duyduğu en önemli gelir kaynaklarından biri kuşkusuz vergidir.Mükelleflerden topladığı vergiler ile hizmet üretip ve yeni yatırımlar gerçekleştirmektedir. Devletimizin, vatandaşa hizmet yolunda üstlendiği görev ve sorumluluğu yerine getirebilmesi için vergilerin zamanında tahsil edilmesi, mükellef üyelerimizin gerekli esas ve usullere uygun şekilde beyanda bulunmaları büyük önem taşımamaktadır. Ziyaretiniz vesilesi ile sizlerin ve Vergi Dairesi çalışanlarının haftalarını kutluyor,çalışmalarınızda başarılar diliyorum, dedi.

AKYAZI VERGİ DAİRESİ’NDEN ATSOYA ZİYARET

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir