Akyazı Yazlık Ev Hırsızları Yakalandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Yazlık Ev Hırsızları Yakalandı.
On Gözaltı, Üç Tutuklama. Çok Sayıda Çalıntı Eşya Ele Geçirildi.
Sakarya ili Akyazı ilçesi Kuzuluk ve Şerefiye mahallelerinde bulunan yazlık evlerden farklı tarihlerde son iki ay içerisinde hırsızlık olaylarının meydana geldiği, olayların duyulması üzerine il dışında bulunan ev sahipleri gelerek Jandarmaya müracaatta bulunmuştur.
İhbarı alan Jandarma harekete geçti;
On bir müştekiye ait evden hırsızlık olayının failleri JASAT (Sakarya Jandarma Suç Araştırma Timi) ve Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timlerinin titiz çalışması sonucun da kısa sürede tespit edildi.
Sakarya JASAT düğmeye bastı;
23 Aralık 2019 tarihinde Akyazı Cumhuriyet Savcısının talimatı sonrasında yapılan operasyon sonucu Ö.B., F.Y., R.K., N.D., F.D., H.B., Hasan.C, S.E., A.Ö. ve Hakan C. İsimli on şahsı gözaltına aldı. Gözaltında alınan ifadeler sonucunda çalıntı eşyaların izlerini süren Jandarma kısa süre içerisinde çalınan malzemelerin bir bölümünü ele geçerdi.
Müştekiler malzemelerini alıyor;
Ele geçirilen malzemelerden iki adet LCD televizyon, üç adet motorlu ot biçme makinesi, bir adet hilti, bir adet matkap, bir adet kayıt cihazı, dört adet güvenlik kamerası sahiplerine teslim edildi.
Üç Tutuklama, yedi şahıs ise Adli kontrol ile serbest bırakıldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen on şüpheliden H.C., Ö.B. ve R.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderilirken diğer yedi şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Akyazı Yazlık Ev Hırsızları Yakalandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir