Akyazı Yeni Terminalde İlk Gün (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ilçemizde  5 bin metre kare alan üzerine inşa edilen  ‘Akyazı İlçe Terminali’13 Mart Pazartesi bugün  itibari ile hizmete başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ukome tarafından alınan karar gereği ilçede hizmette bulunan Şehirlerarası,halk otobüsleri ve dolmuşlara Akyazı Belediyesi tarafından karar tebliğ edilirken uygulama 13 Mart Pazartesi bugün  başladı.

Yeni terminalde ilk gün olması nedeni ile bazı dolmuşların henüz peronlarda yerini almadığı ve gün geçtikçe sistemin oturacağı değerlendirmesinde bulunuldu.Bazı şöforlerinde uygulamadan memnun kalmadığı ve tekradna Büyükşehir Ukome ile görüşmeye gidecekleri öğrenildi.

 

Akyazı Yeni Terminalde İlk Gün (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 13 Mart 2023, 22:36

    AKYAZI nın Güzergahı Nezaman İlk Alışacak mı AKYAZI Adapzarı KUZULUK Adapazarı Özel Halk otobüsleri Küçücek Nostalji Park önünde Olan Küçücek mi Geçecek Bizim Haberimiz yok Biz Yapılırken inşaat Ken sordum Çalışanlara inşaatçılar a yok VİB TURİZM Metro TURİZM Taşınacak mı dedim Bilal Soykan Bizim Terminal Akyazı lı olarak ihtiyacımız var yani Terminalimize kaç yıl dan beri Hasan Akcan dan beri olsun Yaşar yazıcı Dan beri Rahemtli İyi hizmet yaptı Elinden geleni yaptı yani Hasan Akcan beyenmeyenmeyenler var ama Göl park yaptı ama Kuzuluk a

    Cevapla