featured

Akyazı Yeniden Refah’tan İmza kampanyası

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah’tan İmza kampanyası
Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanlığı tarafından başlatılan imza kampanyasıyla, Türkiye genelinde geniş kapsamlı bir saha çalışması hayata geçiriliyor. “Kürecik Radar Üssü kapatılsın, İsrail kör olsun, Bakü Tiflis Ceyhan Boru Hattı kapatılsın, İsrail’de hayat dursun” sloganlarıyla başlatılan kampanya kapsamında parti teşkilatları, il ve ilçe merkezlerinde kurulacak stantlarla vatandaşlardan imza toplayacak.

Yeniden Refah Partisi yetkilileri, kampanyanın amacının milletin vicdanını ve tepkisini güçlü bir şekilde ortaya koymak olduğunu belirterek, söz konusu çalışmanın sadece bir imza kampanyası değil, aynı zamanda toplumsal bir duruşun ifadesi olduğunu vurguladı.
Yeniden Refah Partisi Akyazı ilçe teşkilatı “Kürecik kapatılsın, İsrail’de hayat dursun” Filistin için konuş. Adalet için durma. Vicdanın için imzanı at çağrısını Çarşı içinde saat 11 ile 20:00 arasında açacağı statta imza kampanyasına davet ediyor.

 

Akyazı Yeniden Refah’tan İmza kampanyası
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter