Akyazı Zabıta Ekipleri Vatandaş İçin Görev Başında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelinde rutin kontrollerini sürdüren Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Akyazı kapalı pazaryerinde pazar tezgahlarının denetlenmesi ve ilçemize dışardan gelerek yaptıkları duygu sömürüsü ile vatandaşları kandıran dilencilere karşı önlem almak amacıyla sıkı denetimlerine ve kontrollerine devam ediyor.

Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor

Özellikle Çarşamba ve Cuma günlerinde yoğun olmak üzere Akyazı’ya çevre il ve ilçelerden gelen, sokaklarda halka karşı duygu ve vicdan sömürüsü ile dilencilik yapanlara ve seyyar satıcılık yapanlara göz açtırmayan Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri Halkın huzuru ve güvenliği için Akyazı Kapalı pazaryeri içerisinde ve çevresinde başta olmak üzere ilçenin belirli bölgelerinde sivil olarak yapılan devriyeler ve denetimlerine devam ederek dilencilere göz açtırmıyor. Zabıta ekipleri tarafından yapılan devriyeler ve denetimler esnasında yakaladıkları dilencilere cezai işlem uygulayarak, üzerlerindeki paralara tutanak altında el koyup gerekli işlemleri yapmalarının ardından yakalanan şahısları ilçe dışına gönderiyorlar.

Kapalı Pazaryerinde Pazar esnafına sıkı denetim.

Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri Akyazı Kapalı Pazar yerinde yaptıkları denetimlerinde bozuk çürük ürün satışını engellemek, hileli tartı, açıkta poşetsiz ve gıda standartlarına uygun olmayarak satılan ürünlerin tespiti , son kullanma tarihi geçmiş ürün satışı gibi Vatandaşların huzuru ve güvenini ortadan kaldıracak her türlü kuralsızlığı ortadan kaldırmak ve tespit edilen kuralsızlıklar hakkında cezai işlem uygulayarak halkın menfaati korumak Pazar esnaflarına rutin denetimlerini sürdüren ekipler, özellikle üst üste dizilen ürünler noktasında da sık sık esnaflara uyarılarda bulunarak alınan ürünlerin vatandaşların görebileceği şekilde olması amacıyla çaba gösteriyor.

Tartılar ve Poşetler Denetleniyor

Akyazı Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri tartıların kilogramlarının düzgün olması amacıyla sık sık yaptıkları kontrollerle de vatandaşın hile ile karşılaşmasını engelliyor. Zabıta ekipleri ayrıca aldıkları ürünlerin kilogramlarının doğru olup olmadığını kontrol ettirmek isteyen vatandaşlar içinde Akyazı Kapalı pazaryeri çıkışında tartı koyarak vatandaşların ellerindeki poşetlerini tartabilmelerine imkan sağlıyor. Vatandaşların huzuru, güveni, mutluluğu için görev başında olan Akyazı Belediyesi Zabıta Ekipleri Akyazı Kapalı Pazar yeri esnafının kurallara uymasından da oldukça memnun olduklarını ama yine de denetimlerin aksatılmadan her zaman devam edeceğini ifade ettiler.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 048 066 158

Akyazı Zabıta Ekipleri Vatandaş İçin Görev Başında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir