Akyazı Ziraat Odasında Çiftçi Ve Akademisyen Buluşması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Sakarya Tarım Raporu ile ilgili olarak Akyazıda incelemelerde bulunmak ve çiftçilerle buluşmak üzere İlçemize gelen Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim görevlileri Prof. Dr. İlkay DELLAL ve Prof. Dr. Gürsel DELLAL , Akyazı Ziraat Odasında çiftçilerle biraraya geldi.

Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener BAYRAKTAR, İlçe Tarım Müdürü Murat DİLEK ve Akyazılı üreticiler, bitkisel ve hayvansal üretimle ilgili sorunları, Akyazının sektördeki mevcut potensiyeli, İlçenin öne çıkan yönleri, eksiklikleri ve kullanılamayan potansiyeli konusunda akademisyenlerle karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Toplantıya katılan mısır, fındık üreticileri ve hayvancılıkla iştigal eden çiftçiler hazırlanacak olan raporda Akyazı adına yer almasını istedikleri hususları ifade ettiler.

Toplantıya katılan öğretim görevlileri grubunun başkanı Prof.Dr. İlkay DELLAL, bu çalışmayı Sakarya’nın bütün ilçelerinde tamamladıktan sonra Sakarya merkezde Ziraat Odaları Üretici Birlikleri, Kooperatifler, Tarım Müdürlükleriyle birlikte geniş katılımlı bir çalıştay gerçekleştireceklerini ve rapora son şeklini verip Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ne sunacaklarını belirtti.

Akyazı Ziraat Odasında Çiftçi Ve Akademisyen Buluşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin