AKYAZI’DA 08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI’DA 08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediye Başkanlığı ve Akyazı Toplum Sağlığı tarafından 08 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi.

Akyazı Kaymakamlığı önünden başlayan programa; Akyazı Kaymakamı Ömer KALAYLI, Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN, Akyazı Jandarma Karakol Komutanı Mustafa HEKİMOĞLU, İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Gülşah YILMAZ, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü vekili Komiser İshak Göz, Akyazı Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanı Oya ASAN ve programa katılan kadınların toplanması ile Akyazı’da yeni açılan sinema salonuna yürüyüş düzenlendi.Sinema salonunda toplanan kadınlar vizyona yeni giren ve Cumhurbaşkanımız Sayın; Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan REİS filmini izlediler. Bu sırada Akyazı’da ilk olan sinema salonunun açılışı gerçekleştirdiler.

Sinema seyrinden sonra kadınlara yemek ikramında bulunuldu. Yemeğe katılan kadınlara Kaymakam Kalaylı ve eşi, Başkan Akcan ve eşi karanfil dağıtarak günlerini tebrik ettiler. Yemek sonrası yemeğe katılan bayanlara Belediyenin hazırladığı 15 Temmuz kitabi hediye edildi.

Yemek ikramından sonra programa katılan protokol üyeleri ve kadınlara yönelik yürüyüş düzenleyen İlçe Toplum Sağlığı Müdürlüğü, kadınlar ile ilgili pankartlar ile çarşı içinde yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşün ardından Akyazı Belediyesinin Düzenlediği ‘Dikili Bir Liran olsun’ kampanyasında fidan dikimleri başladığından programa katılan kadınları fidan dikimi için Mudurnu ana yol üzerinde bulunan ve Milli İrade ve 15 Temmuz Şehitler Ormanı olarak tahsis edilen yere gidilerek fidan dikimi gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde açılışı düzenleneceği için temsili fidan dikimi yapılan 15 Temmuz Ormanında açılış günü tüm fidanlar dikilecek.
Programa katılan protokol üyeleri ve Kadınların hepsi fidan dikerek hatıra fotoğrafı çekildi. ‘Kaymakam KALAYLI ve Başkan AKCAN bugün ki programda bizleri yalnız bırakmayan kadınlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız diyerek’ sözlerine son verdiler.

AKYAZI’DA 08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir