Akyazı’da 15 Yaşındaki Genç Kaybolmuştu Jandarma Buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da 15 yaşındaki genç kayboldu
Akyazı İlçesi Dokurcun mevkiinde 15 yaşındaki Veysel Akgedik isimli genç kayboldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler 15 yaşındaki gencin bulunması için arama çalışmaları başlattı.
Edinilen bilgilere göre, Akyazı İlçesi Dokurcun Mahallesi’nde fındık işçisi olarak çalışan 15 yaşındaki Veysel Akgedik isimli genç kayboldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Endişeye kapılan aile durumu hemen yetkililere haber vermesi üzerine AFAD İl Müdürlüğü ekipleri 7 personel, 2 araç, 1 K9 köpeği, HAYAT Derneği Arama ve Kurtarma Ekibi 9 personel, 2 araç, AFGD Derneği 7 personel, 2 araç, 1 K9 köpeği ve ANDA Derneği 4 personel, 1 araç ile arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Gelen son dakika Haberine Göre;

Fındık toplamak için geldiği Akyazı’da ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 15 yaşındaki çocuk, Erenler’de bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’dan fındık toplamak için Akyazı Dokurcun’a gelen Veysel Gedik, iddiaya göre, ailesine sıkıldığını ve Urfa’ya gitmek istediğini söyledikten sonra kayboldu. Ailesi jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Bunun üzerine AFAD ve sivil arama kurtarma derneklerine bağlı ekipler, bölgede kayıp çocuk için arama çalışması başlattı. Bu arada Dokurcun Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede çocuğun Dokurcun’dan ayrıldığı belirlendi. Veysel Gedik ise otostop yaparak Erenler’e kadar geldi. Bir sürücü durumundan şüphelenip polise haber verdi. Dokurcun jandarmanın kayıp ihbarı paylaşması üzerine polis Gedik’i alarak Dokurcun’a ulaştırdı. Veysel Gedik ailesine teslim edildi.

 

Akyazı’da 15 Yaşındaki Genç Kaybolmuştu Jandarma Buldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir