19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazıda Kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü olması vesilesiyle İlçe Kaymakamı Sayın Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal Soykan, Ak Parti ilçe Başkanı Sayın Mesut Ekrem, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Dertli, Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Protokolü, Saski ve Sedaş yetkilileri ve görevlileri, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kahraman ve Mahalle Muhtarları ile birlikte tören alanında düzenlenen çelenk koyma programına katılarak muhtarlar gününü kutladılar.

Tören alanında Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Yaşar Kahraman günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaparak ilçemizde görev alan tüm muhtarların muhtarlar gününü tebrik etti.

Çelenk sunma programı sonrasında vesilesiyle İlçe Kaymakamı Sayın Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal Soykan, Ak Parti ilçe Başkanı Sayın Mesut Ekrem, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Ali Dertli, Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Protokolü, Saski ve Sedaş yetkilileri ve görevlileri, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Kahraman ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk İhlas otelde muhtarlara yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Toplantıda konuşma yapan “İlçe Kaymakamı Sayın Yakup Güney ” İlçemizin çok değerli tüm Muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Tüm Muhtarlarımızla pandemi süreci içerisinde birlikte yol aldık. Yoğun çalışmalarımız oldu Muhtarlarımızda Kamu Kurumlarımızla uyum içerisinde çalıştıklarını gördük. Bundan sonra da yine aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek ortaklaşa çalışacağız ”dedi

Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal Soykan “ 19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile bir aradayız davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Her ne kadar bu ara ilçe merkezimize yoğunlaşmış olsak ta Akyazı’mızın hemen her Mahallesinde çalışmalarımızı tüm Muhtarlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Birlik beraberlik içinde Mahallelerimize hizmet etmeyi nasip etsin. Bu vesile ile Devletimizin vatandaşa dokunan sıcak eli ve en yakın idari birimi temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra eden, Yerel Yönetimlerin önemli bir yapı taşını oluşturan, siz değerli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum.” dedi.

Toplantı sonrasında günün hatırası olması adına topluca hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
19 Ekim Muhtarlar Günü Akyazıda Kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin