Akyazı’da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağmur, sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacı ile ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalarına devam etmekte.

Cumhuriyet mahallesi 2056 sokak inşaatı yapılmakta olan Akyazı imam hatip lisesinin önünde büz çalışmalarına başladı. Kıraat eğitim merkezinin bulunduğu, yeni camii inşaatının başlandığı ve Akyazı imam Hatip lisesinin yapılmak olduğu sokağın alt yapı çalışmaları itina ile yapılmakta.

100 metre uzunluğunda 600 büz ile yağmur sularının kontrol altına alınıp sel taşkınlarına ve su birikintilerini kontrol altına alınmış oldu.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Akyazı’da yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Akyazı oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi.

179 184 188

Akyazı’da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir