Akyazı’da Aranan Yayla Evi Sayısı Açıklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olan Adil Öksüz’ün arama çalışmaları sürerken Sakarya Valiliği Akyazı’da aranan yayla evi sayısını ve diğer detaylar hususunda açıklamalar yaptı.

ÇEMBER DARALIYOR… – Sakarya Valiliği, Akyazı başta olmak üzere Fethullahçı Terör Örgütü üyesi Adil Öksüz’ün arama operasyonlarının sürdüğünü ve bu operasyonlar kapsamında Akyazı’da 15 farklı yayla olmak üzere toplamda 124 yayla evinin basıldığını duyurdu.

İşte o açıklama: 

Öksüz’ün yakalanabilmesi için istihbarat unsurlarına ilave olarak, sivil ve resmi personel farklı noktalarda görevlendirildi. Hakkında yakalama kararı çıkartılmasından sonra, firari Adil ÖKSÜZ’ün saklanabileceği değerlendirilen yerlerde gerekli aramalar yapılmış, kaçabileceği güzergâhlarda tedbirler alınarak hareket kabiliyeti engellenmiştir.

Bu süreçte ağırlıklı olarak Akyazı bölgesinden olmak üzere (97) adet ihbar alınmış olup, bu ihbarlara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş, İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak (226) adet faaliyet planlanarak icra edilmiştir. İcra edilen bu faaliyetler esnasında (33) farklı adreste arama yapılmış, (15) yayla, (124) yayla evi ve ormanlık alan içinde barınmaya müsait alan kontrol edilerek aranmış, bu esnada (839) şahıs ile mülakat yapılmıştır.

Dikkatli ve duyarlı vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar titizlikle değerlendirilerek, Milletimizin birliğine kastetmiş olan hainlere, hak ettikleri cezanın verilebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri koordineli olarak hassasiyetle çalışmalarına devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Akyazı’da Aranan Yayla Evi Sayısı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir