Akyazı’da Asfalt Yama ve Malzeme Serimi Çalışmaları Sürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince Akyazı genelinde devam eden alt yapı çalışmaları ve malzeme serimi çalışmaları havaların da elverişli olduğu günlerde aralıksız olarak devam ediyor.

Akyazı’da cadde sokak ve mahalleleriyle örnek olsun, gelişsin ve güzelleşsin bilinciyle yağışlı havalarında da elverdiği ölçü ve şartlarda aralıksız çalışan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri, ilçe genelinde tespit ettikleri yerleri plan ve programlarına dahil ederek bu mahalle ve sokaklarda gerekli alt yapı güçlendirme çalışması, malzeme serimi asfalt ve astalt yama çalışmalarına hızla devam ediyorlar.

Çalışmalar kapsamında ilçenin bir çok noktasında malzeme serimi yapan ekipleri ilçe genelinde de bir çok bölgede büz döşeme çalışmaları yapıyorlar. Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri ayrıca alt yapı çalışması yaparak yağmur, sel gibi doğal afetlerin zarar vereceği yerlerin alt yapısını güçlendirme çalışmalarını ve tespitlerini genişleterek devam ediyor.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde de gerekli kapama işlemlerinin ardından üst yapı çalışmalarına başlayan Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri asfalt ve asfalt yama çalışmalarını da hava şartlarının elverdiği koşullarda gerçekleştiriyor.

1 (4) 1 (21)

Akyazı’da Asfalt Yama ve Malzeme Serimi Çalışmaları Sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir