Akyazı’da Bayram Coşkusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da Ramazan Bayramı 1. günü Akyazı Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu Protokol bayramlaşma programı saat:10.00’da Akyazı belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile parkında gerçekleşti.

Bayramlaşma Kenan Sofuoğlu’nda Gerçekleşti…

Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in sona ermesiyle kutlanan Ramazan Bayramı İlçede protokol bayramlaşması ile başladı. Protokol bayramlaşması; Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile parkında, Protokol üyeleri ve vatandaşlarında katılımı ile samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Protokol Üyeleri Oradaydı…

Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci, Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Beleidye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Türkiye Futnol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Siyasi Parti temsilcileri, Akyazı Sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Oda Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Selamlama ve Bayramlaşma Konuşmaları…

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; Selamlama ve bayramlaşma konuşmasında; “Tüm protokol üyelerinin ve kıymetli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Nice mutlu ve huzurlu bayramlara Mevla bizleri kavuştursun ”dedi.

Sakarya Milletvekili Zihni Açba ise; “Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın Ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”dedi.

Akyazı Kaymakam Vekili Yusuf İzci’de konuşmasında “Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bu benim burada son bayramım hepinize bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum”dedi.

Başkan’a Milli Takım Forması Hediye Edildi…

Bayramlaşma programına katılan, Türkiye Futnol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aşçıoğlu, Başkan Hasan Akcan’a, 54 numaralı ve arkasında Hasan Akcan yazılı Türkiye Milli Takım formasını armağan etti. Başkan Akcan’da, spora ve sporcuya katkılarından dolayı, Yaşar Aşçıoğlu’na plaket takdim etti.

Karapürçek Kaymakamı Veda Etti…

Öte Yandan; Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı’nın izinde olması münasebetiyle Akyazı Kaymakamlığı’na vekalet eden, Karapürçek Kaymakamı Yusuf İzci’nin Kaymakamlar Kararnamesi ile görev yeri değiştiğinden, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kendisine, komşu ilçe Karapürçek, ilçemiz ve bölgemize, görevde olduğu müddetçe yaptığı hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Diğer Kurumlarda Bayramlaşmalar…

Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile parkındaki protokol bayramlaşmasının ardından, İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen protokol üyeleri burada görev yapan personelle bayramlaştı. Akabinde İlçe Jandarma komutanlığında görevleri Er ve Erbaş ile bayramlaştıktan sonra, Akyazı Devlet Hastanesine geçilerek yatan hasta ve hasta yakınları ile bayramlaşıldı.

ramazan bayramı (33) ramazan bayramı (149)

Akyazı’da Bayram Coşkusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir