Akyazı’da Birlik ve Beraberliğin Adresi Güzlek Mahallesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzlek mahallesinde dün akşam gerçekleşen istişare toplantısında muhtar mahallelinin sorun ve taleplerini dinledi.
Her yıl gerçekleşen toplantı geçen sene pandemi nedeni ile yapılamamıştı. Dün akşam yapılan toplantıda Muhtar Abdül Selim AKYAZICI birlik beraberliği en iyi şekilde Güzlek mahallesi olarak lanse etmektedir burada yaptığımız her işin kararını topluca almaktayız bunun en iyi örneğini seçimlerde göstermiştik. Dedi

Akyazıcı, Orman içerisinde bulunan mahallenin günümüzde yaşanılan orman yangınlarına karşı sorumluluk taşıdıklarını ve buna önlem olarak kendi imkanlarıyla aldıkları yangın istasyon aracını Faaliyete geçirdiklerini ve gönüllü yangın timi kurduklarını belirtti.

Muhtar Abdül Selim Akyazıcı, Geçtiğimiz günlerde kuvvetli yağış sondasında ulaşıma kapanan kısımları kendi imkanlarımızla açtık. Yaptığımız her işe mahalle halkımızın desteği büyük her birine teşekkür ediyorum.

Yerleşik alanlarda tapu sınırlarıyla alakalı yapılması gerekenleri mahalle halkıyla paylaştık toplantıda ele alınan konulardan birisi de içerisinde bulunduğumuz salgın hastalıklar ve aşılama olduğunu söyledi. Akyazıcı, Pandemi kurallarını hatırlatarak gelen misafirlerimizi maske, mesafeyi unutmamamızı salgın hastalıklardan korunmak için bunlara dikkat edilmesini dile getirdi.

Akyazı’da Birlik ve Beraberliğin Adresi Güzlek Mahallesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir