Akyazı’da Dursun Ali Erzincanlı Rüzgarı Esti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi tarafından Mevlid Kandili olması vesilesi ile Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Mevlid Kandili Özel programında sahne alan sevilen şiir yazarı ve ilahı sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı Akyazı Kapalı spor salonunda kendini izlemeye gelen Akyazılılara manevi atmosferin yoğun olduğu unutulmaz bir gece yaşattı.

Akyazı Belediyesi Mevlid Kandili Özel Programına Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Belediyesi Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tüm Akyazılılar için tertip edilen Mevlid Kandili Özel programında Akyazı’nın konuğu olan Dursun Ali Erzincanlıyı izlemek üzere gelen ve çoğu bayanlardan oluşan seyirciler Akyazı Kapalı spor salonunu tamamen doldurarak programa yoğun ilgi gösterdi.

Mevlid Kandili Özel programı, Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed S.A.V’i anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı. sinevizyon gösterisinin hemen ardından salonu tıklım tıklım dolduran misafirlere kelamların en güzeli yüce Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Kuranı Kerim tilavetlerinin ardından gecenin önemini ve peygamber Efendimizi güzel sözlerle anlatan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed S.A.V’in doğduğu ve Dünya’ya teşrif ettiği geceye sevinmek ve o geceyi anmak adına Akyazı Belediyesi olarak tertip ettiğimiz program için hepimiz burada toplandık. Bu vesile ile şimdiden tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyor cenabı Allahtan yapacağımız dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etmesini niyaz ediyorum.”dedi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın konuşmasının ardından Sapanca İlahi grubu tarafından ilahiler okundu. Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencileri tarafından ilahi ve şiir okumalarının ardından gecenin merakla beklenen şiir yazarı ve ses sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı sahnedeki yerini aldı.

Dursun Ali Erzincanlı sahneye çıktığında İzleyenler duygulu anlar yaşadı.

Sevilen Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı sahneye çıktığı andan programını bitirdiği ana kadar Akyazılılar tarafından yoğun bir sevgi ve ilgi ile karşılandı. Peygamber efendimizi en güzel sözler ve şiirlerle dinleyenlere anlatan Dursun Ali Erzincanlı kendisini izleyen seyircilere duygu dolu anlar yaşatırken dinleyenlere aktardığı şiirleri ile sanki Peygamber efendimizin yaşadığı o anlara götürerek manevi olarak duygu seli yaşattı.

Öğrencilere Siyer-i Nebi ve Şiir Yarışması ödülleri dağıtıldı

Dursun Ali Erzincanlı’nın programını tamamlamasının ardından Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencilerine yapılan Siyer-i Nebi ve Şiir yarışması ödül dağıtım töreni yapıldı. Siyer-i Nebi Ödül töreninde Toplamda 3 er kişilik gruplardan oluşan 3 ayrı gruba yapılan ödülleri dağıtıldı 1. gruptan Enes Hüzeyfe Düzcan, Ebru Peker ve İkbal Gülsü Yılmaz 1.lik ödülü olan tabletlerini Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcandan aldı. 2. Gruptan Yasemin Kılıç, Esra Erdoğan, Kerem Kefli 2.lik ödülü olarak Mp3 mp4 çalar hediyesini Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi boradan alırlarken 3.olan Gruptan Abdülselam Yeşilbaş, Batuhan Atılgan ve Yiğit Mert 3.lük ödülü olan kulaklık ödülünü gecenin konuğu ve sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı’nın elinden aldılar.

Şiir yarışmasında 1.ci olan Y.Sinan Pirin adlı öğrenci 1.’lik ödülü olarak Tablet hediyesini Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır, 2 olan Ebru Peker mp3 mp4 çalar ödülünü Emniyet Müdür Murat Bal’dan 3.cü olan Esra Erdoğan ise kulaklık ödülünü İlçe Milli eğitim Müdürü Recep Özdemir takdim etti.

Akyazı Belediyesi Mevlid Kandili özel programında katılanlara lokma ikram edilirken, Akyazı Belediyesi Sosyal Gelişim merkezinde eğitim alan Engelli öğrencilerin hazırladığı süslü hediyelik sabunlarda katılan tüm vatandaşlarımıza hediye edildi.

Akyazı Belediyesi tarafından Mevlid Kandili olması vesilesi ile Kültürel ve Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Mevlid Kandili Özel programına yoğun ilgi gösteren Akyazılı misafirler Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’a bu güzel organizasyonu düzenlediği için teşekkür etti. Mevlid Kandili Özel Programı 22.30 civarı son buldu.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Akyazı’da Dursun Ali Erzincanlı Rüzgarı Esti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Ya neden bu tur programlar hep bittikten sonra haberimiz oluyor evet belki merkezde afiş vardır ama biz köylerde oturuyoruz program bitiyor program oldu bitti sizde resimlerine bakin

    Cevapla