Akyazıda Ekmeğe Büyük Zam

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zam Geri Çekilirmi ?

Bakanlık Yasal Değil diyor.Belediye Zabıtasına şikayet edin diyor ayrıca e-devletten zammı yapanlar hakkında şikayet dilekçesi yazın denilmekte.

Konu Hakkında bu sabah yerinde yaptığımız araştırmada yeni fiyat tarifeleri duvara asıldı bile .Ancak yapılan bu zammın geçen sene alınan karar gereği olduğu konunun mahkemeye taşınması sonucu bir süre ertelenmiş mahkeme neticesinde bu zammın uygulanmasına karar verilmiş.Esnaf odalarıda bu karara uyarak 28-09-2018 tarih ve 10 sayılı kararı ile onamasını yapmış.

Zam fırtınasından ekmeğimiz de nasibini aldı. Akyazı’lılar sabaha olmazsa olmazımız olan ekmek zammı ile uyandı.

Fırınlar küçük gram artışları ve büyük zamlarla ekmek satmaya başladılar. 1,5 liralık ekmek 2 lira, 3 liralık ekmek 4 lira ve 5 liralık ekmek 6 liradan satılmaya başladı.

Gram artışları ile fiyat farkları karşılaştırıldığında yapılan zammın oldukça fazla olduğu görülüyor. Mesela 3 liralık ekmek 100 gram  artırılmış 4 liraya satışa arz edilmiş.

 

 

Akyazıda Ekmeğe Büyük Zam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 3 Ekim 2018, 14:24

    Hayırdır bu Ankara’daki zam durdurma muhabbeti ne oldu

    Cevapla
  2. bu zamların olması normal zaten abartmaya gerek yok bir çuval un ne kadardı şimdi ne kadar oldu bir araştırın iş sadece unla da bitmiyor daha bir-çok giderler var hepsine zam geliyorda ekmek yerinde mi sayıklayacak ayrıca büyük dedigıniz zammı da siz abartıyorsunuz fırıncı ne yapsın herşeyi fahiş fiyattan alıp zararına ekmek satıp kepenk mi kapatsın

    Cevapla