Akyazıda Gölgesinde Hayat Bulduklarımız Unutulmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı Programı Akyazı’da Yapıldı

18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Akyazı’ya emeği geçmiş Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı Programı Kenan Sofuoğlu parkta kahvaltıda bir araya geldi.

18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Akyazı’ya emeği geçmiş Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı Programı Kenan Sofuoğlu parkta kahvaltıda bir araya geldi.

Akyazı protokolü ve Akyazı’nın Akyazı’ya Emeği Geçmiş(Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı) kahvaltı programında bir araya geldi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz

Kahvaltının ardından İlçe Sağlık Müdürlüğü Çalışanlarının sunumuyla selamlama konuşması ve slayt gösterileri yapıldı. İlk olarak selamlama konuşmasını yapan Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz “Yaşlılarımızın demiyorum Yeni Sloganımız Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı Programımıza hoş Geldiniz. İlçemize Hizmetleri geçen Büyüklerimizin en büyük ihtiyacı ilgi, şefkat ve sevgidir. Yaşlıları daima saygıyla ve sevgiyle kucaklamak, toplumun her ferdinin en önemli görevlerinden birisidir “ dedi.

Emekli Müftü Mehmet Şenokur

Akyazı Müftülüğü adına İlçemizde Görev yapmış Bursa Yıldırım ilçesinde emekli Olan Eski Müftü Mehmet Şenokur selamlama Konuşmasında programı düzenleyen Başta Akyazı ilçe Sağlık Müdürlüğü, Kaymakamlık ve Belediyemize Teşekkür ediyorum, Yeni bir slogan görüyorum Akyazı’ya emeği geçmiş Gölgesinde Hayat Bulduğumuz Büyüklere Saygı Programı Demek ki Buraya ’da bir hanım eli değmiş Bizleri hoşnut etmek için Yaşlılar adı yerine bu güzel ve anlamlı sloganı seçmişler Emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun İnşallah “dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan

Akyazı’nın Büyük Değerleri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Hasan Akcan “Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. 59 yaşına geldik kendimi yaşlı hissederken Yaşar abi, Bülent abi, Çetin abi, Suat abiyi görünce kendimi delikanlı hissettim. Akyazı’ya emeği geçmiş sizlerle bir arada olmak onur verici. “ dedi. Keşke Herkes Büyüğüne saygı sevgi duysa da Huzur evleri denen yerler olmasa biliyoruz ki o evlere de ihtiyacımız var malumunuz ülkemizde ve dünyada kimsesiz yaşlılarımız da var Huzur evlerimiz sayesinde onlarda Huzur bulmak istiyorlar ”dedi.

Sakarya Vali Yardımcısı Akyazı Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Çiçekli

Akyazı’da yaşlılar için yapılan projeleri hayata geçireceklerini belirten, Sakarya Vali Yardımcısı Akyazı Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Çiçekli “ Akyazı’mıza Hizmetleri Geçmiş Değerli Büyüklerimizi İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Akyazı Belediye Başkanımızın organizasyonuyla bir araya geldik. Hepimiz bir gün yaşlılık evresinden geçeceğiz. Kendimizi onların yerine koymamız lazım. Onlarla empati yaparsak, onların sıkıntı ve dertlerini daha iyi anlamış oluruz. Belediyemiz ile birlikte yaşlılar ile ilgili projeleri hayata geçireceğiz. Yalnız başına yaşayan, kendi ihtiyaçlarını karşılamayan “ evimde sağlıkla mutluyum “ projesi hayata geçireceğiz. Yaşlılar bizim göz bebeğimiz onlara ne yapsak azdır. “ dedi.

Selamlama konuşmaların ardından Yeni cami imamı Metin Kolay tarafından tüm yaşlılarımız için dua edildi.

Emekli Müftü Araştırmacı Yazar Ragıp Güzel

Programın Sonunda Emekli Müftü Araştırmacı Yazar Ragıp Güzel yaptığı güzel dualar ile Program sona erdi.

Akyazıda Gölgesinde Hayat Bulduklarımız Unutulmadı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir