Akyazıda Güller Bbp İçin Hilal Şeklinde Açıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hilal Ve Gül
Halkın sevgisi katılımlarla kendilerini gösteriyor.
Büyük Birlik Partisi Akyazı ilçe teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Naim Yolcu vatandaşlarla buluştuğu her yerde sevgiyle ve büyük ilgiyle karşılanıyor.
Yörükyeri ve Güvençler mahallelerinde bu sevgi katılımlarla pekişti. Özellikle gençlerin ilgisi sonucu Partililer rozet yetiştiremedi. Alperen kardeşliğinin güzel anlarında bundan sonra yaşandı. Alperen’ler rozet isteyen gençleri boş çevirmeyip kendi rozetlerini çıkarıp aralarına yeni katılan kardeşlerine taktı.
Bu rozetin anlamını Naim Yolcu şöyle anlattı; İslamiyetin ve Milletimizin sembolü olan hilal ile alemlere rahmet olarak gönderilmiş peygamber efendimizi temsil eden gülün, birlikteliğini ifade ediyor. Yani İmanı,
Sevgiyi, barışı, kardeşliği, sadakati, zulme karşı bir duruşu, emperyalist yeni dünya düzenine karşı çıkışı ifade ediyor diye açıkladı. Sonra hep beraber fotoğraf çektirdiler. En kısa sürede bir araya gelmek için sözleştiler. Naim Yolcu en kısa sürede Akyazı Alperen Ocaklarının açılacağını ve Türk İslam Ülküsünü gençlerimize daha iyi anlata bileceğimiz birlikte olacağımız bir mekanın olacağı müjdesini verdi.
Akyazıda güller Hilal Şeklini alıyor…

Akyazıda Güller Bbp İçin Hilal Şeklinde Açıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir