Akyazı’da İHL Mezunları Ve Din Görevlileri Bayramlaşmada Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Din Görevlileri ve Akyazı İmam Hatip Lisesi Mezunlarının birlikte organize ettiği Geleneksel bayramlaşma din görevlileri dernek lokalinde bayramın 3.günü yapıldı.

Akyazı Din görevlileri Derneği başkanı Engin Ömürlü; Pandemi nedeni ile bir süre ara verdiğimiz bayramlaşmayı ve kucaklaşmayı özlemiştik inşallah bir daha böyle ayrılıklar ve uzaklaşmaları yaşamayız dedi.

Akyazı İmam Hatip Lisesi Mezunlar derneği başkanı  İsmail Kahya’da yaptığı kısa değerlendirmede; Kurban Bayramı vesilesi ile bir araya geldik bedenler ayrı olsa’da gönüller bir diyerek inşallah pandeminin tamamen ortadan kalkmasından sonra daha geniş kapsamlı bayramlaşma buluşmalarının olacağını umut ediyorum.Hem derneğimiz hem de din görevlileri derneğinin amacının hemen hemen aynı istikamette olduğunun altını çizerek Dinimize hizmet en asil şiarımız ve bu yönde çalışmalarımızı inşallah birlikte yapacağız diyerek Camia üyelerinin ve halkımızın  bayramını kutladı.

Program Ethem Genç hocanın Kuranı Kerim Tilaveti ile devam ettikten sonra tanışma ve temenni konuşmaları ile devam etti.

Akyazı’da İHL Mezunları Ve Din Görevlileri Bayramlaşmada Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir