Akyazı’da Kitap-Kahve Projesi Açılışı Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI KİTAP KAHVE PROJESİNİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Projenin açılış konuşmasında, Şube Başkanı Muammer Yücel; ‘’Ensar Vakfı Akyazı Şubesi tarafından yürütülmekte olan Akyazı Kitap Kahve Projesi Gençlik Projeleri destek programı (2020-1) Kapsamında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.
Projemiz, Sakarya ili, Akyazı ilçesinde yaşayan 12-29 yaş arası ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ile mezun gençlerin bilgi, görgü, yetkinlik ve sosyal becerilerini arttırabilecekleri hobiler edinmelerini, boş vakitlerini güvenli ve huzurlu bir ortamda değerlendirmelerini sağlayabilecekleri, birbirlerini tanımaları ve kaynaşmalarını sağlayabilecekleri bir merkez olmayı hedeflemektedir.
Bu doğrultuda, projemiz okuryazar buluşmaları, Kültürel geziler, Kitap okuma grupları, Sinema etkinlikleri, Şiir ve Tiyatro Etkinlikleri, Sportif faaliyetler çerçevesinde güreş etkinlikleri, Söyleşiler ile Çay, kahve ve yemek ikramları şeklinde yürütülecektir.
Görsel, duysal ve dijital medyada gençlerimize kurulan tuzaklar var, bunları bertaraf etmenin yolu da yine gençliğimiz için hizmet vermeye çalışan vakıflarımıza destek olmaktan geçiyor. Sağlıklı bir nesil için hassasiyet gerektiğinin bilincindeyiz.
Bizim faaliyetlerimizin gayesi, gençliğimizi milli ve manevi değerlerle yetiştirmek ve bayrağını, dinini, vatanını seven ve her koşulda bu değerlere sahip çıkan bir gençlik oluşmasına katkı sağlamaktır.
Bu manada geleceğe güvenle yürüyen bir Türkiye’yi inşa edecek nesle katkıda bulunmak en büyük arzumuz olmuştur.’’ Dedi. Açılışın ardından bir kaç gün önce yapılan Masa Tenisi turnuvasında 1. olan öğrenciye 150 TL, 2. ye 100 TL ve 3. ye 50 TL ve ilk 10 a giren öğrencilere de futbol topu hediye edildi.
Açılışa Genel Müdür Hüseyin Kader, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Müftüsü Kamil Özcan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, İlçe Gençlik Spor Müdürü Adem Altın, STK temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmen ve öğrenciler ile ortaokul, lise ve üniversite seviyesinde gençler katıldı.

Akyazı’da Kitap-Kahve Projesi Açılışı Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir