Akyazı’da Kültür ve Sosyal İşler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İhtiyaç sahibi vatandaşların en iyi komşusu Akyazı Belediyesi, durumu ve imkanları gerçekten kötü olduğu belgelenmiş ailelere ve evlere erzak yardımı, soba yardımı, çizme bot dağıtımı, evlerin tamirat ve tadilatı çalışmalarını dolu dizgin yürütüyor.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’ne fakirlik belgesi ile yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin araştırmasını yapan ve gerçekten durumlarının kötü olduğu kanaati getirilen ailelere yardımlarını aralıksız olarak sürdüren Akyazı Belediyesi Kültür sosyal işler müdürlüğü ekipleri, evleri kullanılamayacak kadar kötü olan ailelerin evlerinin bakım, onarım, tamirat, tadilat, boya işlemlerini yapıyor, bu evlere erzak yardımlarında bulunuyor. Yine ihtiyaç sahibi vatandaşlara kış soğuklarında  evlerinin yuvalarının sıcak olması için soba yardımı, ayaklarının sıcak tutması, ve ayaklarının ıslanmaması için bot ve çizme dağıtımı yaparak soğuk kış aylarında bu vatandaşlar için bir nebze olsun sıcak geçmesini sağlıyor.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ” İhtiyaç sahibi ailelerin en iyi komşusu Akyazı Belediyesi olarak dolu dizgin yardımlarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz kendilerine fakirlik belgesi ile gelen talepleri değerlendiriyor gerçekten ihtiyaç sahibi insanları tespit ediyorlar ve yardımlarını da bu doğrultuda aralıksız olarak sürdürüyorlar. “dedi.

IMG_0105 IMG_0122 IMG_0136 IMG_0143 IMG_0145 IMG_0159nşet

Akyazı’da Kültür ve Sosyal İşler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir